Kölcsönzők > Takarítás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kölcsönzők > 8 weboldal. Kategória leírása: Kölcsönzők

Tipp

Kölcsönző.wyw.hu
http://kolcsonzo.wyw.hu/

Nem szeretne drága gépre költeni? Ebben az esetben a kölcsönzés a megoldás! Magyar kölcsönzők tematikus gyűjteménye: Gépek, eszközök, felszerelések - takarítógépek kölcsönzése és bérlése Budapesten és vidéken.

Kölcsönző.wyw.hu

takaritas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Kölcsönző - takarítógépek
http://www.kolcsonzo.hu/takarito_gepek.html

Magasnyomású mosók, ipari porszívók, szőnyegtisztító gépek.

Kölcsönző - takarítógépek
SH-ITB Kft.
http://www.shitb.hu/

Takarítógép forgalmazás, kölcsönzés, bérlet, lízing, szervizelés, szaktanácsadás.

SH-ITB Kft.
D-Gép
http://www.d-gep.hu/

Szőnyeg- és kárpittisztítógép, ipari porszívó, nagynyomású mosó kölcsönzés Dombóvár.

D-Gép
Tip-Top
http://tiptop.uw.hu/

Szőnyegtisztító-gépkölcsönzés.

Tip-Top
Takarítógép kölcsönzés éjjel-nappal
http://www.takaritogep-kolcsonzes.hu

Azzal a kifejezett igénnyel indítottuk el 0-24 órás takarítógép kölcsönző szolgáltatásunkat, hogy a rohanó világ időbeosztásához alkalmazkodva, az Önnek legmegfelelőbb időpontban ajtóig vigyük a megfelelő takarító berendezést, felmerülő takarítási szükségleteinek kielégítésére. Takarítógépeink (szőnyeg- és kárpittisztítók, súroló-szívógépek, nagynyomású mosók, szárítógépek és gőztisztítók) 0-24 óráig a rendelkezésére állnak Budapesten és környékén. Ha bármilyen kérdés merül fel Önben takarítógépeinkkel, a kölcsönzéssel vagy az árakkal kapcsolatban, készséggel állunk rendelkezésére!

Takarítógép kölcsönzés éjjel-nappal
Takarítógép bérlés Budapesten - Elite 2002 Bt
http://elittakaritas.hu/takaritogep-kolcsonzes-berles-budapest.html

Professzionális takarítógépek kölcsönzése Budapesten és vonzáskörzetében. Kínálatunk: Lux ipari porszívó motoros szőnyeg és kárpít kefével, Cleanfix szőnyegtisztító gép (motoros kefével, az alapos takarítás végett) külön kárpit kiegészítővel, Tmb ipari vízszívó 50mm-es gégecsővel, 100 literes tartállyal, cleanfix ipari gőztisztító gép, szennyvízvisszaszívással, ruffo egytárcsás súrológép, wirbel ipari porszívó. 4 órás, 1 napos, 2 napos, 1 hetes bérlési lehetőség.

Takarítógép bérlés Budapesten - Elite 2002 Bt
Nagy-Takarítás Gépkölcsönző
http://www.nagy-takaritas.hu

Béreljen mindent egy helyről, ami a nagy-takarításhoz szükséges! Multifunkciós takarítógépek járólap-, szőnyeg- és kárpittisztításhoz, gőztisztító berendezések konyhai-fürdőszobai mosható felületek vegyszermentes tisztításához, valamint ipari porszívók kölcsönözhetők speciális igénybevételre irodák, műhelyek, garázsok takarításához, illetve építési-felújítási munkálatokhoz. Rugalmas nyitva tartás, 24 órás bérlés, ajándék tisztítószer!

Nagy-Takarítás Gépkölcsönző
Magamtisztítok - Takarítógép kölcsönző
http://www.magamtisztitok.hu

Gőzzel tisztító és nagynyomású takarítógépek kölcsönzése Budapesten Csepelen és a XVIII. kerületben. Kölcsönzőnk Karcher márkájú kárpit, szőnyeg, padló és üveg tisztítására alkalmas nagy hatékonyságú takarítógépeket kínál. A takarítógépek megrendelhetők weboldalunk online foglalás menüpontja alatt, vagy telefonon. A gépek átadása kizárólag kiszállítással történik. Hétvégi megrendelés esetén, a hétvége napjaira kedvezményes árat számolunk fel.

Magamtisztítok - Takarítógép kölcsönző
Hirdetések
Oldal leírása
takaritas.wyw.hu: Takarítás katalógus. Takarító cégek Budapesten és vidéken. Tisztítószer forgalmazók. Szőnyegtisztítás, lomtalanítás, duguláselhárítás, szőnyegpadló tisztítás, tisztítószerek, és rovarirtással foglalkozó vállalkozások.
Gyűjteményünkben 376 válogatott takarítás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 376 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 42326