Top 40 legújabb link > Takarítás - wyw.hu

Szponzorált linkek
BLA-TOX Rovarirtás és Rágcsálóirtás
https://ragcsaloirtasbudapest.hu/

Rovar- és rágcsálóirtás Budapest egész területén. Csótányirtás, hangya, bolha, ágyi poloska irtás. Darázsirtás. Szúnyogirtás. Patkány és egérirtás. Patkányirtás vadászgörénnyel. Kártevő mentesítés lakossági és közületi ügyfelek részére. Több, mint 30 éves tapasztalat. Szakszerű rovar- és rágcsálóirtás. Garantált mentesség. 100% garancia!

BLA-TOX Rovarirtás és Rágcsálóirtás
Takarítónő Budapesten és vidéken
https://profimunka.hu/munka-kategoria/bejarono/

Ha megbízható takarítónőt, bejárónőt vagy idősgondozót keres, akkor látogasson el a www.profimunka.hu weboldalunkra és a könnyen kezelhető szűrőnk segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb munkaerőt! Cégünk munkájukat szerető alkalmazottakat foglalkoztat, a profi, minőségi munkát garantáljuk.

Takarítónő Budapesten és vidéken
Duguláselhárító Szolnok
http://drainmasters.eu

Szolnoki duguláselhárító non-stop, duguláselhárítás Szolnok megyében és településein. Lefolyó tisztítás, csatorna mosás. mosdó, mosogató, WC, fő és mellékvezetékek tisztítása dugulások elhárítása rövid határidővel. Gyors profi munka és megfizethető ár.

Duguláselhárító Szolnok
Seprőgépek, ipari takarítógépek
http://www.batony-metall.hu/seprogepek-ipari-takaritogepek/

Ipari takarítógépek és seprőgép adapterek különféle opciókkal, több féle típusban kaphatók! A kis traktoroktól kezdve, targoncákon és kommunális járműveken keresztül a több tíz tonnás tehergépkocsikra, valamint rakodógépekre egyaránt felszerelhetők! Gépeinkhez folyamatos alkatrészellátást és szerviz lehetőséget biztosítunk!

Seprőgépek, ipari takarítógépek
Nagytakarítás és lakástakarítás
http://www.ktakaritas.hu/

Nagytakarítás és lakástakarítás gyorsan megbízható csapattal akár már holnap! Rengeteg takarítócéget találhatunk az interneten, mert sokan azt hiszik takarítani mindenki tud, de sajnos ez nem így van, régen mi is ezt hittük, de nagy tévedés volt. Éppen ezért az új alkalmazottainkat, mindig tapasztalt takarítónő mellé osztjuk be, hogy felkészíthessük és tapasztalatot szerezzen a takarítás praktikáiban. Látogasson el az oldalunkra ahol részletes információkat olvashat a szolgáltatásainkról, megnézheti referenciáinkat a facebook oldalunkon és a youtube csatornánkon megtekintheti bemutató videóinkat is. Számunkra nagyon fontos az ügyfél elégedettsége éppen ezért csapatunk minden egyes tagja anyagilag is motiválva van, hogy pozitív értékelést kapjunk ügyfeleinktől.

Nagytakarítás és lakástakarítás
Tuti nagytakarítás
http://www.tutitakaritas.hu/

A nagytakarítás ablaktisztítással együtt mindenki rémálma, tisztelet a kivételeknek persze, de ez egy igen nehéz feladat amit jobb egy megbzható takarítóra bízni, mint, hogy mi magunk végezzük. Viszont megbízható takarítócéget találni nem könnyű feladat, hiszen értékeinket és otthonainkat bízzuk egy vadidegenre, persze olcsóbb ha feladunk egy hírdetést vagy beírunk egy fórumba, hogy takarítónőt keresünk, de ott nincs egy komolyabb háttér aki megoldhatja az esetleges problémákat, éppen ezért érdemes egy megbízható takarítócéget keresni aki rendelkezik felelősségbiztosítással is. Biztosítja az eszközöket és ha kell akár nagyobb látszámmal is a rendelkezésünkre tud állni.

Tuti nagytakarítás
Makulátlan Tiszta Terület Kft.
http://makulatlan.hu

A Makulátlan Tiszta Terület Kft. egy 100%-ban magyar vállalkozás, amely Budapest teljes területén végez társasházi, magánházi és irodai takarítást, valamint az ehhez kapcsolódó szezonális tevékenységeket (úgymint hólapátolás vagy épp kerti munkák). A munkavégzéshez rendelkezünk a szükséges bizonyítványokkal és szakmai tapasztalattal.

Makulátlan Tiszta Terület Kft.
Ablaktisztítás és nagytakarítás
http://www.tutitakaritas.hu/takaritas-szolgaltatasok

Válassza cégünket ha ablaktisztításra vagy nagytakarításra van szüksége és garantáljuk az elégedettségét! Cégünk több mint 8 éve foglalkozik magánlakások és irodák normál és alpinista ablaktisztításával, így bátran állíthatjuk, hogy szinte bármilyen és bármekkora ablakfelületet képesek vagyunk megtisztítani. Az ablaktisztítás nem csak az üveg felületek megtisztítását jelenti, mi megtisztítjuk a keretet, redőnyt, zsaluziákat is és akár a szalagfüggönyök tisztítását is megoldjuk. Keressen minket a weboldalunkon és vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy árajánlatot adjunk és akár holnap elkezdhessük az ablaktisztítást. Ha nagytakarításra van szüksége legyen az egy éves nagytakarítás vagy felújítás utáni keressen minket bátran!

Ablaktisztítás és nagytakarítás
Lakás és iroda lomtalanítás Budapesten szakértő költöztetőkkel.
http://fuvarozas-koltoztetes.com/lomtalanitas-zsakos-sittszallitas/

Lomtalanítás Budapesten (is) cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Vállajuk lakások, irodák, családi házak lomtalanítását, részleges vagy teljes kiürítését. Munkáink közben figyelünk a környezetünkre, körülményekre is. Nem hangoskodunk, kerüljük a feltűnést, tehát velünk a budapesti lomtalanítás is gond nélkül lebonyolítható. A teherautót igyekszünk úgy pakolni, hogy a raktér kapacitása maximálisan ki legyen használva. Az árképzésünk is könnyen átlátható, kiszámítható. A lomtalanítandó áruról mindig kérek leírást, ha nem tudom felmérni, így előre megsaccolom a budapesti lomtalanítás várható költségeit. Így, csak kellemes meglepetés érheti a lomelszállítás végén, ha velünk lomtalanít. A honlapomon minden adatot megtalál (elérhetőségek, lomtalanítás árak, képek, teherautó adatai, céges adatok stb). Természetesen számlaképesek vagyunk, nem kell előre szólnia, ha áfás számlát kér a budapesti lomtalanításról. Természetesen a lomtalanítás Budapest vonzáskörzetében is igénybe vehető nálunk.

Lakás és iroda lomtalanítás Budapesten szakértő költöztetőkkel.
Szakszerű kárpittisztítás Budapesten
http://szonyegtisztito-karpittisztito.hu/

Cégünk szőnyegtisztítással, kárpittisztítással foglalkozik Budapesten és vonzáskörzetében. Szolgáltatásaink háztól-házig szólnak, tehát szőnyegeit elvisszük otthonából és míg a tisztítás tart, Ön továbbra is végezeheti a mindennapi teendőit, feladatait valamint nem kell tartania a tisztítás során a lakás levegőjébe jutó portól sem. Ha sok és nehezen mozdítható szőnyegekről van szó vállaljuk a szőnyegek helyszíni tisztítását is, amennyiben az megoldható. Várjuk magánszemélyek és cégek jelentkezését is! További részletekért, hívjon minket bizalommal hétköznap és hétvégén egyaránt!

Szakszerű kárpittisztítás Budapesten
Kárpittisztítás Budapesten és környékén
http://kanapetisztitas.hu

Kárpitos bútorok tisztítását vállaljuk Budapesten és környékén, hagyományos és bio tisztítószerekkel egyaránt - az Ön otthonában! Tekintse meg honlapunkat további információkért vagy hívjon 9-19 óra között a +36204000004 számon!

Kárpittisztítás Budapesten és környékén
Óceán Tisztítószalon Budapest, 9. kerület
http://www.oceantisztitoszalon.hu/

Könnyítse meg a ruhatisztítással járó teendőket. Hozza mosnivaló ruháit, kabátokat, ágyneműt, szőnyeget vagy akár függönyét tisztítószalonunkba és megoldjuk. Háztól- házig szolgáltatásunk is elérhető, így ki se kell mozdulnia otthonából. Ismerje meg részletesen szolgáltatásainkat oldalunkon.

Óceán Tisztítószalon Budapest, 9. kerület
Lomtalanítás profi csapattal, országosan
http://tutiteher.hu/lomtalanitas

Ne vesződjön vele, mi megszabadítjuk a fölös lomoktól! A feleslegessé vált bútorokat, tárgyak elszállítását is vállaljuk. Teljes családi ház, iroda, lakás kiürítését is megoldjuk. A lomtalanítás során nem hagyunk hátra szemetet. A munkánkkal minél kevésbé zavarjuk a lakókörnyezetet, és próbáljuk gyorsan elvégezni a megbízásunkat. A keletkező lomot hivatalos hulladékkezelőnél helyezzük el. Ha bizonytalan az elszállítandó dolgok mennyiségében, ingyenesen felmérjük a terepet, előre egyeztetett időpontban. Ha nem tudja becsomagolni, összepakolni az elszállítandó lomokat, úgy ebben is segítségére leszünk. Hívjon minket, nem fogunk csalódást okozni!

Lomtalanítás profi csapattal, országosan
Magyar Endre gépi duguláselhárítás Budapesten!
http://www.gepidugulaselharitas.hu/

Dugulás keletkezett otthonában? Szeretné, ha megbízható minőségű dugulásmentesítést végeznének, korrekt áron? Magyar Endre vagyok, több évtizedes tapasztalattal rendelkezem. Professzionális gépekkel végzem a duguláselhárítást, ennek köszönhetően tudok jó minőségű munkát végezni. Hívhat a hét mindennapján, még éjszaka is.

Magyar Endre gépi duguláselhárítás Budapesten!
Berta Kft.
http://berta-kft.hu

A Berta Kft. különböző típusú takarítói szolgáltatások nyújtására specializálódott vállalkozás, ami már hosszú évtizedekkel ezelőtt kezdte meg tevékenységét és az évek múlásával egyre bővítettük szolgáltatásaink körét és mára már minden takarítással kapcsolatos elvárásnak és felkérésnek gond nélkül meg tudunk felelni. Akár ipari vagy kereskedelmi létesítményeket, akár csak irodákat kell takarítani, ránk minden esetben számíthat. Amennyiben ellátogat weboldalunkra, ott minden szükséges információt megtalál a szolgáltatásainkra vonatkozólag. A szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdéseit illetően állunk az Önök szíves rendelkezésére elérhetőségeink valamelyikén.

Berta Kft.
Göller Bt. a megbízható higiénia
http://www.goller.hu

A Göller Bt. célul tűzte ki, hogy a higiéniai papír- és vegyi termékek, felmosókocsik szállításával, komplett szolgáltatások nyújtásával, szortimentünk alakításával mindig arra törekszünk, hogy ügyfeleink igényeit profi módon és kedvező feltételekkel elégítsük ki. Kínálatunkban megtalálhatók szappanok, hozzá higiéniai adagolók, kézszárítók, HORECA termékek, takarítógépek...

Göller Bt. a megbízható higiénia
Cleaning4You - Gyors és hatékony takarítás Pécsen!
http://www.cleaning4you.hu

Nyugdíjba ment a takarítónőd? Ne pánikolj! Gyors és hatékony takarítás Pécsen! Amíg Te tanulsz vagy dolgozol, addig mi kitakarítunk helyetted! Időt spórolsz meg! Amíg Te tanulsz vagy pihensz, addig mi kitakarítunk helyetted. Pénzt spórolsz meg! A takarításhoz és egyéb szolgáltatásokhoz minden eszközt biztosítunk. Minden egy helyen van! Nem kell napokig keresgélned, hogy megtalálj minden szolgáltatást. Minden nap elérsz minket! Nyitvatartás: 7:00-18:00 óráig. Hétvégére nem kell felárat fizetned. Nincs kiszállási díj. Könnyű kommunikáció! Angolul beszélő, szakképesítéssel rendelkező munkatársaink vannak. Nem zavarunk Téged! A takarítást előre egyeztetett időpontban végezzük. +1 grátisz havonta! Havi 1 ingyen takarítást +1 grátisz Pizzát kapsz, ha "A piszkos tizenkettő" havi csomagunkat választod.

Cleaning4You - Gyors és hatékony takarítás Pécsen!
Ipari porszívó a tökéletes tisztaságért!
http://melomix.hu/ipari-porszivo

A megfelelő eszközök birtokában gyorsan haladhat a munkával. Nálunk mindent beszerezhet, akár speciális szerszámokról van szó, akár a munkaruha megvásárlásáról. Kínálatunkban ugyanúgy szerepel ipari porszívó, mint hómaró vagy fejsze. Odafigyelünk a termékek karbantartására és ellenőrzésére is: üzletünkben Makita szerviz működik, ahol néhany nap alatt elvégezzük a javítást. Előfordulhat, hogy egy-egy gépre csak átmenetileg van szüksége, ekkor lesz segítségére gépkölcsönzés szolgáltatásunk.

Ipari porszívó a tökéletes tisztaságért!
Darázsirtás a Balatonnál
http://www.balaton.darazsirtas.hu/

Darázsirtás a Balatonnál garanciával. Naprakész, mérsékelt árakkal várjuk a Balaton környéki igénylőket. Darázsirtást végzünk a balatoni településeken: Siófok, Tihany, Balatonföldvár, Balatonfüred, Veszprém, Balatonfenyves... Tel: 06 20 399 6445

Darázsirtás a Balatonnál
Háztartási tisztítószerek - amway webáruház
http://www.mwbolt.hu/productcat-otthon.html

Az Amway háztartási tisztítószerek széles választéka elérhető az MW Bolt kínálatában. Itt egy helyen megtalálhatóak és megrendelhetőek az Amway Otthon katalógusának termékei, köztük az eSpring termékcsalád tagjai is. A weboldalon egyszerűen böngészheti a termékeket, kosarába teheti és meg is vásárolhatja azokat.

Háztartási tisztítószerek - amway webáruház
TITÁN'96 Service - ... hogy minden tiszta legyen!
http://www.titan96service.hu/

Húsz éves tapasztalattal, megbízható és tapasztalt csapattal vállaljuk irodaházak, irodák, közintézmények, áruházak, üzletek, autószalonok, lépcsőházak, villák, lakások takarítását. A napi takarítás magába foglalja az íróasztalok, szekrények portalanítását, papírkosarak ürítését, szemeteszsák cseréjét, irodák, folyósok porszívózását, felmosását, a mellékhelyiségek, napi fertőtlenítését stb.

TITÁN'96 Service - ... hogy minden tiszta legyen!
Robotporszívóval könnyebben megy a takarítás!
http://electrobb.hu/ajandek-otletek/porszivo-robotporszivo

Mindenki számára létezik tökéletes háztartási kisgép, kínálatunkban sorjáznak az ajándék ötletek. Tévhit, hogy a háztartási gépekkel csak nőknek okozhat örömet. Egy elektromos grill, egy robot porszívó vagy a kiváló sörkorcsolyát gyártó popcorn készítő hamar belopja magát a férfiak szívébe is. Természetesen a főként nők körében népszerű ajándékok is megtalálhatóak kínálatunkban, mint a gyümölcsprés vagy az otthoni fagylaltkészítő. Választékunkban számtalan egyéb kisgép közül is választhat.

Robotporszívóval könnyebben megy a takarítás!
Irodatakarítás professzionálisan
http://szonyegtisztitas-karpittisztitas.hu/irodatakaritas.php

Szeretne tisztább környezetben élni, vagy dolgozni? Allergiától szenved? Költözés, felújítás után van? Válasszon minket! Megtisztítjuk, felfrissítjük, sőt, akár atkamentesítjük a szőnyegeit, eltüntetjük a foltokat a kanapé kárpitjáról, szebbé és biztonságosabbá tesszük az otthonát, munkahelyét. Kiszállással és háztól-házig szállítással is dolgozunk, így Ön a munka ideje alatt is zavartalanul folytathatja mindennapos tevékenységeit. Fejlett technológiáinknak és több éves tapasztalatunknak köszönhetően az Ön szőnyegének legmegfelelőbb tisztítási módot alkalmazzuk. Nincs több por, nincs több folt!

Irodatakarítás professzionálisan
Fáraó plusz74 Kft. - Monor
http://www.farao-plusz74-kft.hu/

Ha meggyűlt a baja a kártevőkkel, forduljon a Fáraó plusz74 Kft-hez! Cégünk sokéves tapasztalattal foglalkozik patkányok, rovarok, és más közegészségügyi kártevő teljes körű irtásával. Tekintse meg részleteinket weblapunkon!

Fáraó plusz74 Kft. - Monor
Duguláselhárítás Budapest
http://www.dugulaselharitasugyelet.hu/

Duguláselhárítás éjjel nappal az ország egész területén, hétvégén és ünnepnapokon is, garanciával, több mint 25 éves szakmai tapasztalattal. A lefolyók, vízvezetékek, WC-k dugulása soha nem a legjobbkor jön. A mellett, hogy ilyenkor funkcionalitását vesztik az adott berendezések és szaniterek, még a kellemetlen következményekkel is számolnunk kell, mint például: a kellemetlen szag, penész, beázott padló, pergő vakolat, beázott szomszéd. Épp ezért, ha a dugulás legkisebb jelét is tapasztaljuk, azonnal kezdjük el annak elhárítását! Ha a duguláselhárítás házilag már nem oldható meg, sürgősen hívjunk szakembert!

Duguláselhárítás Budapest
Perry 2000 Bt.
http://www.perry2000.hu

Megbízható, precíz, pontos és az épület üzemeltetésben nagy tapasztalattal rendelkező szolgáltatásra lenne szüksége? A Perry 2000 több mint egy éve foglalkozik ezzel a tevékenységgel. A takarító szolgáltatás mellett vállalunk kertészeti és postaszolgálati feladatokat is. Modern technikai hátterünknek, valamint megbízható és precíz munkatársainknak köszönhetően, minden körülmények között kifogástalan munkát végzünk. Amennyiben minket választ, biztosíthatjuk róla, hogy Önt sem érheti csalódás A részletekért és további információkért látogasson el honlapunkra! Ha kérdése lenne szolgáltatásainkra vonatkozóan, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Perry 2000 Bt.
Önkiszolgáló Mosoda Budapest
http://www.mosoda.hu/

Önkiszolgáló mosoda Budapesten a Blahánál. Mosson, netezzen egy helyen. Önkiszolgáló mosodánk szeretettel várja minden nap 9:00-tól 24:00-ig ügyfeleit. 11 Mosógépünk és 13 szárítógépünk optimálisan elegendő ahhoz, hogy még a legnagyobb forgalmú időszakban is várakozás nélkül vehessék igénybe szolgáltatásainkat. Áraink tartalmazzák a minőségi mosószert és öblítőt is.

Önkiszolgáló Mosoda Budapest
Teljeskörű, minőségi takarítás
http://www.takaritas-takarito.hu

Társasházak, épületek teljes körű minőségi takarítása. Takarító vállalkozásunk szakképzett dolgozókat foglalkoztat, a minőségi takarítási tevékenység érdekében. Referenciákkal, és ötven millió forintig szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik. A takarítási szolgáltatáson kívül, foglalkozunk gondnoksági feladatokkal is, mint például: kertfenntartás, téli hóeltakarítás, gondnokság.

Teljeskörű, minőségi takarítás
Darázscsapda hosszan tartó csalétekkel
http://mostveged.hu/tk/61.darazscsapda/1

A Mostvéged.hu webáruházában minden problémát jelentő rovar, rágcsáló, kártevő ellen megtalálja a megfelelő megoldást. Termékeink 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek, így az emberi szervezet számára nem veszélyesek. Tekintse meg kínálatunkat és rendeljen!

Darázscsapda hosszan tartó csalétekkel
Goldner Zoltán - budapesti darázsirtó
http://darazsirtasa.hupont.hu/

Gázmesteri képesítéssel rendelkező darázsirtó mester vállalja otthonában, kertjében, nyaralójában darazsak és egyéb rovarok szakszerű irtását és eltakarítását. Várom megtisztelő hívását: Goldner Zoltán (30) 552 1071

Goldner Zoltán - budapesti darázsirtó
Takarítás Debrecen
http://www.deltatakaritas.hu

Takarítás Debrecen városban olcsón és gyorsan a Delta takarítással. Látogasson el a weboldalunkra ahol részletes információkat találhat a szolgáltatásainkról és felveheti velünk a kapcsolatot. Vállaljuk lakások, irodák, családi házak teljes nagytakarítását vagy rendszeres takarítását precízen és gyorsan.

Takarítás Debrecen
Duguláselhárítás Székesfehérvár
http://dugulaselharitas-szekesfehervar.hu/

Dugulások elhárítása Székesfehérváron és környékén, gyorsan, akár egy-két órán belül. Munkánkat profi eszközökkel végezzük, az esetek 95 %-ban falbontás nélkül ügyelve a tisztaságra és igényességre. Telefonszámunk bármikor hívható. Munkánkra garanciát tudunk vállalni.

Duguláselhárítás Székesfehérvár
Tabu 2002 Kft.
http://tabu2002.hu/

Cégünk, Tabu 2002 Kft., mely 12 év tapasztalattal rendelkezik takarítási területen. Irodák, társasházak, éttermek, és családi otthonok takarítását is vállaljuk. Szolgáltatásaikkal kapcsolatban minden fontos és hasznos információt megtalál a cég weboldalán.

Tabu 2002 Kft.
Zöld Otthonszerviz Tinnye, Pest megye
http://www.vasallak.hu

A Zöld Otthonszerviz Ön helyett végzi el a ház körüli és kertészeti munkákat, hogy nyugodtan pihenéssel tölthesse idejét egy nehéz nap után. Mosás, vasalás, fakivágás, fűnyírás Budapest 20 km-es körzetében.

Zöld Otthonszerviz Tinnye, Pest megye
Szépségmánia Kft. - Takarítási szolgáltatások Budapesten
http://takaritsunk.hu

A Szépségmánia Kft. profi felületkezeléssel, kárpit- és szőnyegtisztítással, irodák, közintézmények, üzlethelyiségek, vendéglátóipari egységek teljes körű takarításával foglalkozik egyedi igényekhez is igazodva.

Szépségmánia Kft. - Takarítási szolgáltatások Budapesten
Euró-Higiénia Kft.
http://www.euro-higienia.hu

A budapesti Euró-Higiénia Kft. profi penészmentesítéssel, faápolással és fafelújítással, illetve levegő-fertőtlenítéssel foglalkozik. Emellett webáruháza is van a cégnek, ahonnan bárki által használható tisztítószereket vásárolhatunk.

Euró-Higiénia Kft.
Duguláselhárítás éjjel-nappal, hétvégén is
http://www.netboard.hu/partner/dugulaselharitas/

Duguláselhárítás éjjel-nappal, hétvégén is Budapesten és vonzáskörzetében! Minden fajta duguláselhárítást vállalok, mely a csőszakaszban keletkezhet. Munkámra garanciát vállalok! Tel: 0670-545-1869

Duguláselhárítás éjjel-nappal, hétvégén is
Kéztörlőpapír.hu - Tisztítószer Webáruház
http://www.keztorlopapir.hu

Webáruházunkban a tisztítószerek teljes skáláját kínáljuk, felsorolni is nehéz lenne a felhasználási területeket, amikre termékekkel tudunk szolgálni. Tisztítószer kínálatunk mellett a higiéniai feltételek megteremtéséhez szükséges egészségügyi papírok, adagolók, takarítóeszközök hadát kínáljuk érdeklődőinknek. Országos szállítással.

Kéztörlőpapír.hu - Tisztítószer Webáruház
Darázsirtás szakemberekkel, hatékonyan
http://www.darazsirtas.hu/

Hatékony darázsirtó munkáinkat Budapesten, Pest megyében, és vidéken is végezzük, garanciával. Darázsirtás közületeknek és magánszemélyeknek egyaránt, hétvégén is!

Darázsirtás szakemberekkel, hatékonyan
Mosó- és tisztítószer webáruház
http://www.mososzerkiraly.hu

Ön is hosszan tartó ragyogó tisztaságot szeretne otthonába, és puha, kellemes tapintású tiszta ruhákat szeretne hordani? Válassza a minőségi mosó- és tisztítószereinket! Válogasson Ön is kedvére a kiváló minőségű öko-bio mosószerek, öblítők, ápoló- és súrolószerek, illetve egyéb tisztítószerek közül! Cégünk lakossági, intézményi és éttermi higiéniai termékek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik, ráadásul a megrendelt termékeket Székesfehérvár egész területén ingyen eljuttatjuk otthonába!

Mosó- és tisztítószer webáruház
Hirdetések
Oldal leírása
takaritas.wyw.hu: Takarítás katalógus. Takarító cégek Budapesten és vidéken. Tisztítószer forgalmazók. Szőnyegtisztítás, lomtalanítás, duguláselhárítás, szőnyegpadló tisztítás, tisztítószerek, és rovarirtással foglalkozó vállalkozások.
Gyűjteményünkben 348 válogatott takarítás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 348 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 42122