Top 40 legújabb link > Takarítás - wyw.hu

Szponzorált linkek
Lomtalanítás, bútorszállítás Budapest
https://nehezteher.webnode.hu/

Vállalkozásunk több évtizede foglalkozik költöztetéssel, illetve lomtalanítással. Régi bútorait korrekt áron teherautóra rakjuk és hivatalos szeméttelepen leadjuk. Fix, kiszámítható áron dolgozunk, meglepetések nélkül. Tekintse meg weboldalznkat, kérjen árajánlatot

Lomtalanítás, bútorszállítás Budapest
Landoscop Kft. - Kamerás kútvizsgálat
https://www.kutkamerazas.com/

Cégünk jogelődje 2004-ben, a Landoscop Kft. 2009 októberében alakult. Fő tevékenységi körünk csapadék-, és szennyvízcsatornák ipari kamerás vizsgálata, valamint mélyfúrású, ivóvíztermelő kutak kamerás vizsgálata. Több, mint 16 éve jelen vagyunk az ország bármely pontján a csatornaépítés területén. Működésünk során az általunk minősített csatornák együttes hossza meghaladja az 1.500 km-t.

Landoscop Kft. - Kamerás kútvizsgálat
Ágyi poloskairtás Budapest
https://agyipoloskairtasbudapest.hu/agyi-poloska-irtas/

Az ágyi poloskairtás szakértői vagyunk, több ezer megoldott esetszámmal. A legmodernebb technológiákkal dolgozunk, kombinált kezelésünk esetén, már az első alkalmat követően garanciát adunk. Kombinált kezelés: 180 fokos szárazgőz kezelés, kovaföldes kezelés, légtérkezelés hidegköddel, kézi permetezés.

Ágyi poloskairtás Budapest
Hangyairtás az ország minden pontján
http://www.hangyairtas.hu

Hangyairtás eredményesen. hangyairtas@hangyairtas.hu T: 06-20-237-4592 Hangyairtási szolgáltatást igényelhetik magánszemélyek közületek egyaránt. Szerződéskötési lehetőséget biztosítunk teljes garanciával. Garantált akciós vállalási árral, kiszállási díj nélkül. Éljen a a legkorszerűbb hangyairtási technológia adta lehetőségével. Permetezőszer kijuttatása nélkül is eltüntetjük a hangyákat ingatlanjából. Hangyairtó szolgáltatásunk nem csodát ígér, hanem hatásos hangyairtást!

Hangyairtás az ország minden pontján
Szúnyogirtás
http://www.szunyogirtas-szunyogirto.hu/

Szúnyogirtás országosan önkormányzatoknak. Szúnyogirtás szabadtéri rendezvények előtt4 Földi kémiai szúnyogirtás meleg köddel. Biológiai szúnyoggyérítés a biológia felhasználásával. Telefon 06 205723309 rovarirtas@rovarirtas.eu Rendeljen gyors és biztonságos szúnyogirtást szúnyogirtó szakembereinktől. Szúnyogirtást földi meleg köd géppel végezzük. biológiai szúnyogirtási feladatokat is vállaljuk

Szúnyogirtás
Miele ipari fertőtlenítő gépek
https://mielemed.hu/ipari-keszulekek/egeszsegugyi-szocialis-intezmenyek

Miele ipari és háztartási készülékek értékesítése és szervize, a Mielemed MPM Kft készséggel áll ügyfelei rendelkezésére a Miele magyar központjának hivatalos viszonteladó partnereként. Ipari készülékek az egészségügy, vendéglátás, szociális intézmények, sport és szépségipari létesítmények számára.

Miele ipari fertőtlenítő gépek
Teherszállítás, lomtalanítás
https://movers.hu/

Cégünk nehéz tárgyak szállításával foglalkozik. Emellett vállajuk régi páncélszekrények elszállítását selejtezésre. További megunt bútorok, műszaki cikkek, berendezési tárgyak lomtalanítását vállaljuk. Csak hivatalos szeméttelepre szállítunk!

Teherszállítás, lomtalanítás
Duguláselhárítás kecskemét
https://dugulaselharito-kecskemet.hu/

A dugulás is mint minden probléma a lehető legrosszabbkor történik. Ezért Non-Stop vállalom a dugulás elhárítását a lefolyók tisztítását. Szolgáltatásaink: duguláselhárítás, lefolyótisztítás, Wc duguláselhárítás, csőtisztítás, padlóösszefolyó tisztítás, csatornakamerázás.

Duguláselhárítás kecskemét
Professzionális seprőgépek - Atraktor Hungária
https://www.atraktor.hu/termekeink/seprogepek

Keresse az ATRAKTOR Hungária Kft-t, ha professzionális munkagépet, mezőgazdasági gépet keres. Rönkhasító, talajmaró, szárzúzó, ágaprító gépek kedvező áron. A gépek forgalmazásán kívül azok karbantartásával, szervizével is foglalkozunk, nézzen körül weboldalunkon, és vegye fel velünk a kapcsolatot.

Professzionális seprőgépek - Atraktor Hungária
Környezetbarát ózonos fertőtlenítés
https://ozonfertotlenitesmpm.hu/szolgaltatasok

Cégünk, a Mielemed MPM Kft ózonos fertőtlenítést biztosít családi házak, lakások, irodák és üzlethelyiségek, illetve egyéb intézmények számára. Magasan képzett kollégáink nagy tapasztalattal dolgoznak, professzionális gépekkel, 100%-ban környezetbarát ózontechnológiával. Keressen minket bizalommal.

Környezetbarát ózonos fertőtlenítés
Tici Transport - Profi Lomtalanítás
https://ticitransport.hu/lomtalanitas/

Lomtalanítást Budapest egész területén és Pest megye számos településén végzünk, lakossági és céges ügyfeleink részére egyaránt. A felgyülemlett lomok elszállításának folyamata, szinte teljes mértékben megegyezik a zsákos sittszállítás folyamatával. A lomok elszállításakor sem történik konténer kihelyezése, hanem teherautóval szállítjuk el a felgyülemlett lomot és az egyéb nem veszélyes hulladékokat, valamint természetesen a rakodást és mi végezzük. Vállalunk pincéből és emeletekről történő hulladék kitermelést is, mivel pontosan ez cégünk egyik legnagyobb erőssége! Egyedileg gyártott technikai felszerelésinknek köszönhetően, nem akadály még a nehezebben hozzáférhető helyekről sem, a lomok és egyéb megunt kacatok kitermelése. Amennyiben egy megbízható és profi céget keres, a felgyülemlett lomok és egyéb nem veszélyes hulladékok elszállítására, akkor a legjobb helyen jár. Mi nem csak nagy szavakkal dobálózunk! Ha minket hív, akkor az itt leírtakat be is bizonyítjuk!

Tici Transport - Profi Lomtalanítás
Rozsdamentes madárriasztó tüske párkányokra
http://madarkontroll.hu/madarriaszto-tuske

Rozsdamentes acélból készült madárriasztó tüskéink könnyedén felszerelhetők erkélyére, párkányára, hogy megszabaduljon a városi madarak által okozott esztétikai és higiéniai kellemetlenségektől. A tüskék meggátolják a madarak épületre való leszállását, de tompa végük nem sérti meg őket.

Rozsdamentes madárriasztó tüske párkányokra
Szőnyegtisztító, kárpittisztító bérlés kiszállítással!
https://www.speedrent.hu/gepkolcsonzes_kiszallitassal/takaritogep_berles/szo ...

Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás házilag? Bérelj gépet kiszállítással a speedrent.hu házhozszállító gépkölcsönzőtől Budapesten és a környező déli agglomerációban. Rugalmasság, tartozékok, szakmai tanácsadás.

Szőnyegtisztító, kárpittisztító bérlés kiszállítással!
Profi duguláselhárítás
https://wc-dugulaselharitas.hu/profi-dugulaselharitas/

Profi duguláselhárítás, profi szakemberekkel, profi gépekkel. Duguláselhárítás gyorsan, olcsón, garanciával a hét minden napján, éjjel-nappal, ünnepnap és hétvégén is. Duguláselhárítás szakértelemmel a legmodernebb gépparkkal állunk rendelkezésre. Hívja a profi duguláselhárító szakembereket időt, pénzt és energiát spórolhat meg magának.

Profi duguláselhárítás
Vibo Trans
https://www.fuvarozas-lomtalanitas.hu

A Vibo Trans egy lomtalanítással, fuvarozással, veszélyes hulladék szállításával foglalkozó cég. Munkálatainkat Gödön, Vácon, Újpesten, Csomádon, Fóton és Veresegyházán végezzük. Képesítéssel rendelkező szakemberekkel dolgozunk.

Vibo Trans
Duguláselhárítás fix áron
https://dugulaselharitas-fix-aron.hu

Nem, nem az orr dugulásról beszélek hanem ami a lefolyókban szokott kialakulni. Amióta léteznek lefolyó vezetékek, csövek azóta létezik a duguláselhárítás is mint szakma. Miért? Azért mert ezek a lefolyók alkalom adtál eldugulnak és szakszerű gépek kellenek a megoldáshoz. Ilyen gépekkel és szaktudással rendelkezünk mi a Duguláselhárítás FIX Áron (dugulaselharitas-fix-aron.hu) csapa. Budapesten + 60km-es vonzáskörzetében bátran keressen minket. 7 nap garanciát vállalunk minden elvégzett munkára amit ránk bíz.

Duguláselhárítás fix áron
Fűnyírás a legjobbaktól
https://www.por-se.hu

Több éves tapasztalattal vállalja iroda, irodaházak teljes körű alapos és precíz takarítását. Elsődleges szempont a megrendelő teljes körű kiszolgálása, igényeinek teljesítése. Így a pontos határidők betartása nálunk evidens. Alpinista technikával vállaljuk homlokzat külső takarítását.Több éves tapasztalattal rendelkezünk zöldterület kezelésével kapcsolatban.

Fűnyírás a legjobbaktól
Rotter Trans Konténer
http://kontener-sitt-szallitas.hu/

Cégünket a megbízhatóság, pontosság, rugalmasság jellemzi. 2003 óta vagyunk jelen a picon, mint belföldi és nemzetközi szállítmányozók a vevők legnagyobb megelégedettségére. Veszélyes hulladék kivételével szinte minden fajta hulladék elszállítása vállaljuk kedvező áron Dunakeszi és Göd vonzáskörzetében. A szállítást 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 köbméteres (m3) konténerekkel végezzük. Kérem minden esetben kérjen tájékoztatást a szolgáltatás díjairól telefonon: +36 30 334 9710

Rotter Trans Konténer
General Safety Bt.
https://www.generalsafety.hu/takaritas/

Rendszeres vagy napi takarítás a megrendelő által igényelt rendszerességgel. A takarításokat tapasztalt takarítókkal vállaljuk, a legmodernebb gépekkel és takarító eszközökkel. Vállajuk házának, lakásának rendszer vagy időszakos takarítását. Kizárólag megbízható, erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező takarító kollégákkal dolgoztatunk.

General Safety Bt.
Magamtisztítok - Takarítógép kölcsönző
http://www.magamtisztitok.hu

Gőzzel tisztító és nagynyomású takarítógépek kölcsönzése Budapesten Csepelen és a XVIII. kerületben. Kölcsönzőnk Karcher márkájú kárpit, szőnyeg, padló és üveg tisztítására alkalmas nagy hatékonyságú takarítógépeket kínál. A takarítógépek megrendelhetők weboldalunk online foglalás menüpontja alatt, vagy telefonon. A gépek átadása kizárólag kiszállítással történik. Hétvégi megrendelés esetén, a hétvége napjaira kedvezményes árat számolunk fel.

Magamtisztítok - Takarítógép kölcsönző
Igényes irodatakarítás, modern eszközökkel
http://tisztairoda.hu/irodak-irodahazak-takaritasa/

Budapesti takarító cégünk megbízható, minőségi munkát végez, akár rendszeres akár alkalmi takarítási szolgáltatást keres. Több éves tapasztalatunk, és precíz kollégáink állnak rendelkezésére, modern takarítógépekkel, így akár rövid határidővel igényes irodatakarítást vállalunk Budapest és környéke területén. Nem csak irodáknál, de magánlakásoknál is vállalunk takarítói szolgálatot. Kérje tőlünk az irodatakarítás mellé, biztonsági vagy informatikai rendszervédelmi szolgáltatásainkat! Bármilyen ingatlanról is legyen szó, teljes körű létesítmény menedzsment tudunk nyújtani!

Igényes irodatakarítás, modern eszközökkel
Winner Kárpittisztító
https://www.profi-karpittisztitas.hu/

Ajándék extra atkátlanítással végezzük az összes bútorkárpit tisztítással kapcsolatos szolgáltatásainkat, valamint a szőnyegek tisztítását egyaránt. És hogy ez miért fontos? A pollenallergiában szenvedő személyek életkörülményeit jelentősen javítani tudjuk, ugyanis a tisztításoknál szinte 100%-os atkátlanítást végzünk, ami annyit jelent, hogy az allergiáért főként felelős poratkák jelentős részét kiszedjük, kárpitozott bútoraiból és szőnyegeiből egyaránt. Minden tisztításunkat 100% Bio tisztítószerekkel végezzük, mert számunkra nem csak az Önök kárpitozott bútorainak szépsége fontos, hanem az egészségük is. Ezen prémium kategóriás szőnyeg és kárpit tisztítószerek, emberre, állatra, és a környezetre teljes mértékben veszélytelenek.

Winner Kárpittisztító
Non-Stop Duguláselhárítás Budapest
http://www.viragbau.hu

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk duguláselhárítás területén, így bátran vállaljuk bármiféle lefolyóval vagy csatornával történt probléma elhárítását. Ne próbálja meg maga megoldani a dugulást, mert előfordulhat hogy csak ront a helyzeten. Szakszerű eszközeinkkel hamar és tisztán megtudjuk oldani a problémáját. Fix költségekkel dolgozunk, és mindennap a nap 24 órájában elérhetőek vagyunk, és azonnali kiszállást és probléma megoldást vállalunk.

Non-Stop Duguláselhárítás Budapest
Atlantic Higiénia Kft tisztítószer nagykereskedés
https://atlantichigienia.hu

Higiéniai termékek széles palettája: általános felhasználású termékek, háztartási tisztítószerek és intézményi, professzionális tisztítószerek raktárról, gyors kiszállítással. Célunk, hogy ne csupán vásároljon nálunk, hanem partneri együttműködést szeretnénk kialakítani. Számunkra magától értődő, hogy ügyfeleink elégedettsége kell, hogy az első számú prioritásunk legyen, ennek elérése érdekében minden tőlünk telhetőt megteszünk. Kiemelt termékeink: kéztörlő papírok, kéztörlő adagolók, szappanok, és professzionális tisztítószerek. Kiemelt gyártók, akiknek a termékeit forgalmazzuk: Tork, Kiehl, Celtex, Vikan. Amennyiben kérdése van, esetleg nem találta meg azt a terméket, amit keresett, feltétlenül vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén (részletek a honlapon).

Atlantic Higiénia Kft tisztítószer nagykereskedés
Nett Team - Atkátlanítás
https://www.szonyegeskarpittisztitas.hu/atkamentesites/

Megdöbbentő adat, hogy 1 gramm házipor 15 ezer atkát tartalmazhat. Az atka elsősorban a matracokban, a kárpitban és a szőnyegben található meg. Tápanyagforrása az emberi hámszövet, a köröm, a szőr, de ugyanúgy kedveli az állati szőröket és tollakat is. Sőt, az atka táplálkozásához (emésztéséhez) szükségesek apró, mikroszkopikus méretű gombák , melyek szintén okozhatják a problémát. Természetesen van összefüggés a tisztaság és az atkák mennyisége között, és biztos, hogy Ön is mindent megtesz annak érdekében, hogy alaposan kiporszívózzon. Azonban, hagyományos porszívózásnál az atkák, ürülékük, és a szintén mikroszkopikus gombák 60-70 százaléka bennmarad a szőnyegben, kárpitban, ezen felül a porszívó munka közben ezeket az allergéneket újra szétfújja a helyiség levegőjében , a rácsos szerkezetű szűrőinek és porzsákjának köszönhetően. Nett Team - Mániánk a tisztaság!

Nett Team - Atkátlanítás
Koncz 2004 Bt. - Lomtalanítás - Sittszállítás
https://lomtalanitas-sittszallitas.hu/

Legyen szó bárminemű építési törmelék elszállításáról, lomról, egyéb nem veszélyes hulladékról, ránk bármikor számíthat. Fontos megjegyezni, hogy konténer kihelyezésével nem foglalkozunk, ezért területfoglalási engedély kéréssel sem kell bajlódniuk, mert tehergépjárműveinkel szinte bárhova gond nélkül be tudunk menni. A bezsákolt sittet, építési hulladékot, lomot, kisteherautóval szállítjuk el, és természetesen kollégáink saját kezűleg pakolják fel az elszállítani kívánt építési törmeléket, a tehergépjárműre. Előzetesen egyeztetve mi is elvégezzük a sitt bezsákolását, és ebben az esetben Önnek, ezzel a dologgal sem kell már bajlódnia. Budapesti székhelyünkből adódóan, a fővárosban esedékes zsákos sittszállítással, lomtalanítással, építési törmelék elszállítással kapcsolatos munkáinkat sokkal kedvezőbb áron tudjuk vállalni budapesti megrendelőink részére, mintha Ön a fővároson kívül eső területeken lakna.

Koncz 2004 Bt. - Lomtalanítás - Sittszállítás
Nett Szőnyeg és Kárpittisztító
https://www.szonyegeskarpittisztitas.hu/

Vállalkozásunkat 2001-ben indítottuk, fő szakterületünk a helyszíni szőnyeg illetve kárpittisztítás, valamint a kárpitozott bútorok (ülőgarnitúrák, fotelek, ágymatracok, kanapék, székek, heverők, matracok) és padlószőnyegek atkamentesítése, amelyet minden tisztítási szolgáltatásunk megrendelésekor elvégzünk díjmentesen, ügyfeleink részére. Központunk Budapesten van, ebből adódóan minden szolgáltatásunk megrendelhető az összes fővárosi kerületben, de rendszeresen dolgozunk szinte az összes főváros környéki településen is, mint például Budaörs, Törökbálint, Diósd, Taksony, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Érd, Vecsés, stb. Budapest és agglomerációján kívül eső részeken, kizárólag csak nagyobb szőnyegtisztítással és kárpittisztítással kapcsolatos munkákat vállalunk.

Nett Szőnyeg és Kárpittisztító
Ultrahangos tisztító - UltraPulse Box
https://www.ultrapulse-box.com/

Az UltraPulse-Box webárauház kizárólag ultrahangos tisztítók értékesítével foglalkozik. Kínálatunkban különböző tartályméretű termékek találhatóak meg és természetesen kielégítünk egyedi tartályméretű igényeket is.

Ultrahangos tisztító - UltraPulse Box
BLA-TOX Rovarirtás és Rágcsálóirtás
https://ragcsaloirtasbudapest.hu/

Rovar- és rágcsálóirtás Budapest egész területén. Csótányirtás, hangya, bolha, ágyi poloska irtás. Darázsirtás. Szúnyogirtás. Patkány és egérirtás. Patkányirtás vadászgörénnyel. Kártevő mentesítés lakossági és közületi ügyfelek részére. Több, mint 30 éves tapasztalat. Szakszerű rovar- és rágcsálóirtás. Garantált mentesség. 100% garancia!

BLA-TOX Rovarirtás és Rágcsálóirtás
Takarítónő Budapesten és vidéken
https://profimunka.hu/munka-kategoria/bejarono/

Ha megbízható takarítónőt, bejárónőt vagy idősgondozót keres, akkor látogasson el a www.profimunka.hu weboldalunkra és a könnyen kezelhető szűrőnk segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb munkaerőt! Cégünk munkájukat szerető alkalmazottakat foglalkoztat, a profi, minőségi munkát garantáljuk.

Takarítónő Budapesten és vidéken
Duguláselhárító Szolnok
http://drainmasters.eu

Szolnoki duguláselhárító non-stop, duguláselhárítás Szolnok megyében és településein. Lefolyó tisztítás, csatorna mosás. mosdó, mosogató, WC, fő és mellékvezetékek tisztítása dugulások elhárítása rövid határidővel. Gyors profi munka és megfizethető ár.

Duguláselhárító Szolnok
Seprőgépek, ipari takarítógépek
http://www.batony-metall.hu/seprogepek-ipari-takaritogepek/

Ipari takarítógépek és seprőgép adapterek különféle opciókkal, több féle típusban kaphatók! A kis traktoroktól kezdve, targoncákon és kommunális járműveken keresztül a több tíz tonnás tehergépkocsikra, valamint rakodógépekre egyaránt felszerelhetők! Gépeinkhez folyamatos alkatrészellátást és szerviz lehetőséget biztosítunk!

Seprőgépek, ipari takarítógépek
Nagytakarítás és lakástakarítás
http://www.ktakaritas.hu/

Nagytakarítás és lakástakarítás gyorsan megbízható csapattal akár már holnap! Rengeteg takarítócéget találhatunk az interneten, mert sokan azt hiszik takarítani mindenki tud, de sajnos ez nem így van, régen mi is ezt hittük, de nagy tévedés volt. Éppen ezért az új alkalmazottainkat, mindig tapasztalt takarítónő mellé osztjuk be, hogy felkészíthessük és tapasztalatot szerezzen a takarítás praktikáiban. Látogasson el az oldalunkra ahol részletes információkat olvashat a szolgáltatásainkról, megnézheti referenciáinkat a facebook oldalunkon és a youtube csatornánkon megtekintheti bemutató videóinkat is. Számunkra nagyon fontos az ügyfél elégedettsége éppen ezért csapatunk minden egyes tagja anyagilag is motiválva van, hogy pozitív értékelést kapjunk ügyfeleinktől.

Nagytakarítás és lakástakarítás
Tuti nagytakarítás
http://www.tutitakaritas.hu/

A nagytakarítás ablaktisztítással együtt mindenki rémálma, tisztelet a kivételeknek persze, de ez egy igen nehéz feladat amit jobb egy megbzható takarítóra bízni, mint, hogy mi magunk végezzük. Viszont megbízható takarítócéget találni nem könnyű feladat, hiszen értékeinket és otthonainkat bízzuk egy vadidegenre, persze olcsóbb ha feladunk egy hírdetést vagy beírunk egy fórumba, hogy takarítónőt keresünk, de ott nincs egy komolyabb háttér aki megoldhatja az esetleges problémákat, éppen ezért érdemes egy megbízható takarítócéget keresni aki rendelkezik felelősségbiztosítással is. Biztosítja az eszközöket és ha kell akár nagyobb látszámmal is a rendelkezésünkre tud állni.

Tuti nagytakarítás
Makulátlan Tiszta Terület Kft.
http://makulatlan.hu

A Makulátlan Tiszta Terület Kft. egy 100%-ban magyar vállalkozás, amely Budapest teljes területén végez társasházi, magánházi és irodai takarítást, valamint az ehhez kapcsolódó szezonális tevékenységeket (úgymint hólapátolás vagy épp kerti munkák). A munkavégzéshez rendelkezünk a szükséges bizonyítványokkal és szakmai tapasztalattal.

Makulátlan Tiszta Terület Kft.
Ablaktisztítás és nagytakarítás
http://www.tutitakaritas.hu/takaritas-szolgaltatasok

Válassza cégünket ha ablaktisztításra vagy nagytakarításra van szüksége és garantáljuk az elégedettségét! Cégünk több mint 8 éve foglalkozik magánlakások és irodák normál és alpinista ablaktisztításával, így bátran állíthatjuk, hogy szinte bármilyen és bármekkora ablakfelületet képesek vagyunk megtisztítani. Az ablaktisztítás nem csak az üveg felületek megtisztítását jelenti, mi megtisztítjuk a keretet, redőnyt, zsaluziákat is és akár a szalagfüggönyök tisztítását is megoldjuk. Keressen minket a weboldalunkon és vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy árajánlatot adjunk és akár holnap elkezdhessük az ablaktisztítást. Ha nagytakarításra van szüksége legyen az egy éves nagytakarítás vagy felújítás utáni keressen minket bátran!

Ablaktisztítás és nagytakarítás
Lakás és iroda lomtalanítás Budapesten szakértő költöztetőkkel.
http://fuvarozas-koltoztetes.com/lomtalanitas-zsakos-sittszallitas/

Lomtalanítás Budapesten (is) cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Vállajuk lakások, irodák, családi házak lomtalanítását, részleges vagy teljes kiürítését. Munkáink közben figyelünk a környezetünkre, körülményekre is. Nem hangoskodunk, kerüljük a feltűnést, tehát velünk a budapesti lomtalanítás is gond nélkül lebonyolítható. A teherautót igyekszünk úgy pakolni, hogy a raktér kapacitása maximálisan ki legyen használva. Az árképzésünk is könnyen átlátható, kiszámítható. A lomtalanítandó áruról mindig kérek leírást, ha nem tudom felmérni, így előre megsaccolom a budapesti lomtalanítás várható költségeit. Így, csak kellemes meglepetés érheti a lomelszállítás végén, ha velünk lomtalanít. A honlapomon minden adatot megtalál (elérhetőségek, lomtalanítás árak, képek, teherautó adatai, céges adatok stb). Természetesen számlaképesek vagyunk, nem kell előre szólnia, ha áfás számlát kér a budapesti lomtalanításról. Természetesen a lomtalanítás Budapest vonzáskörzetében is igénybe vehető nálunk.

Lakás és iroda lomtalanítás Budapesten szakértő költöztetőkkel.
Szakszerű kárpittisztítás Budapesten
http://szonyegtisztito-karpittisztito.hu/

Cégünk szőnyegtisztítással, kárpittisztítással foglalkozik Budapesten és vonzáskörzetében. Szolgáltatásaink háztól-házig szólnak, tehát szőnyegeit elvisszük otthonából és míg a tisztítás tart, Ön továbbra is végezeheti a mindennapi teendőit, feladatait valamint nem kell tartania a tisztítás során a lakás levegőjébe jutó portól sem. Ha sok és nehezen mozdítható szőnyegekről van szó vállaljuk a szőnyegek helyszíni tisztítását is, amennyiben az megoldható. Várjuk magánszemélyek és cégek jelentkezését is! További részletekért, hívjon minket bizalommal hétköznap és hétvégén egyaránt!

Szakszerű kárpittisztítás Budapesten
Kárpittisztítás Budapesten és környékén
http://kanapetisztitas.hu

Kárpitos bútorok tisztítását vállaljuk Budapesten és környékén, hagyományos és bio tisztítószerekkel egyaránt - az Ön otthonában! Tekintse meg honlapunkat további információkért vagy hívjon 9-19 óra között a +36204000004 számon!

Kárpittisztítás Budapesten és környékén
Óceán Tisztítószalon Budapest, 9. kerület
http://www.oceantisztitoszalon.hu/

Könnyítse meg a ruhatisztítással járó teendőket. Hozza mosnivaló ruháit, kabátokat, ágyneműt, szőnyeget vagy akár függönyét tisztítószalonunkba és megoldjuk. Háztól- házig szolgáltatásunk is elérhető, így ki se kell mozdulnia otthonából. Ismerje meg részletesen szolgáltatásainkat oldalunkon.

Óceán Tisztítószalon Budapest, 9. kerület
Hirdetések
Oldal leírása
takaritas.wyw.hu: Takarítás katalógus. Takarító cégek Budapesten és vidéken. Tisztítószer forgalmazók. Szőnyegtisztítás, lomtalanítás, duguláselhárítás, szőnyegpadló tisztítás, tisztítószerek, és rovarirtással foglalkozó vállalkozások.
Gyűjteményünkben 376 válogatott takarítás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 376 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 42326