Top 40 legtöbb szavazattal rendelkező link > Takarítás - wyw.hu

Szponzorált linkek
Carpex
http://www.carpex.hu/

Napi takarítás, nagytakarítás, kórháztakarítás, ködképzős fertőtlenítés, padlóápolás, száraz szőnyegtisztítás, falfirka eltávolítás, falfirka elleni védekezés.

Carpex
Ifotech Kft.
http://www.ifotech.hu/

Grafiti eltávolítás, grafiti elleni védelem, homlokzat védelem, homlokzattisztítás. Trion Tensid termékek forgalmazása. Szaktanácsadás.

Ifotech Kft.
Complex-clean Kft. - Debrecen
http://complex-clean.hu/

Irodaházak, közintézmények, üzemek, ipari területek, egészségügyi intézmények, bevásárló központok, vendéglátóhelységek, társasházak, üzlethelységek, cégek telephelyeinek, irodáinak, szociális részlegeinek takarítása.

Complex-clean Kft. - Debrecen
Brilliance Kft.
http://www.brilliance.hu/

Magas minőségű ipari tisztítószerek gyártója és forgalmazója. Termékeik: Tisztító- és fertőtlenítőszerek, takarítógépek, papíráruk, takarító eszközök, munkavédelmi felszerelések.

Brilliance Kft.
Tiszta Parti Kft.
http://www.tisztaparti.hu/

A Tiszta Parti Kft tevékenységi területe kiterjed napi, felügyeleti és nagytakarításokra, valamint a takarításnak néhány speciális vagy tágabban értelmezett területére: szőnyegtisztításra, szalagfüggönyök tisztítására, padlók bevonatolására. A cég főként irodaházak takarításával foglalkozik, de az épületüzemeltetés, biztonsági szolgálat elhelyezése is hozzátartozik a szolgáltatásaihoz. Emellett vállalunk lomtalanítást és növényápolást is. Dolgozóink megbízhatóak, mindenki képzett szakember, és erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezik. Megfelelő gépekkel segítjük a takarítást.

Tiszta Parti Kft.
Vertak szolgáltató kft.
http://www.vertak.hu/

Cégünk vállal társasházak, irodák, lépcsőházak takarítását, ablaktisztítást alpin technikával is, parkgondozást, fűnyírást, egyéb takarítással kapcsolatos tevékenységeket.

Vertak szolgáltató kft.
Uriel Clearness Bt.
http://www.urielclearness.hu/

Napi takarítás. Nagytakarítás. Szőnyeg –és kárpittisztítás. Ablaktisztítás. Márványcsiszolás-polírozás.

Uriel Clearness Bt.
A.P:C. Hungária Kft.
http://www.apchungaria.hu/

Rágcsálóirtás. Rovarirtás. Gázosítás. Kártevő-mentesítő rendszer kialakítása. Madarak elleni védelem.

A.P:C. Hungária Kft.
Hardy Bt.
http://www.rovar-irtas.hu/

A Hardy Bt. közel 40 éve végez kártevőirtást Budapest, illetve egész Magyarország területén. Tevékenységi körének fő ágazata a kártevőirtás különféle intézményekben, így kórházak, szállodák, vendéglátó- és kereskedelmi egységek, irodaházak területén.

Hardy Bt.
3M
http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/hu_HU/EU-HomeLeisure/Home/ProdInfo/Cle ...

Saroktisztítók, háztartási szivacsok, mikroszálas törlőkendők forgalmazója.

3M
Liliom Szalon
http://www.liliomszalon.hu/

Vegytisztítás, mosás. Vasalás, gőzölés. Szőnyegtisztítás. Bőr-, szőrmetisztítás, festés. Ruhafestés.

Liliom Szalon
Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás házilag.
http://www.karpittisztitas-hazilag.hu

Ha Ön nem járatos a szőnyegtisztítás, kárpittisztítás rejtelmeiben, de házilag szeretne belevágni, először olvassa el ezt az oldalt!

Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás házilag.
Csotanystop.hu
http://csotanystop.hu

Rovarirtás, csótányirtás, rágcsálóirtás megbízhatóan.

Csotanystop.hu
Lomtalanitas.com - Lakás, -iroda lomtalanítás
http://www.lomtalanitas.com/

Ismerkedjen meg cégünkkel, mely 1993 óta végez lakossági lomtalanításokat, és közületi - irodalomtalanításkat. Szolgálltatásaink : -lakáslomtalanítás -irodalomtalanítás -kézi rakodás, szállítás, -bútorlomtalanítás -iratlomtalanítás.

Lomtalanitas.com - Lakás, -iroda lomtalanítás
Hocz és Medvegy Kft. - Békéscsaba
http://www.hoczesmedvegy.hu/

Takarítás - Költöztetés - Épület üzemeltetés. Cím: 5600 Békéscsaba, Kazinczy u 31/B. Telefon: 06-66/442-380 (Iroda), 06-66/444-730 (Iroda), Fax: 06-66/442-380.

Hocz és Medvegy Kft. - Békéscsaba
Szabados-Higiénia Pécs
http://www.szabados-higienia.hu

Folyékony szappanadagolók, papírtörölköző és toalettpapír tartók, légfrissítők, valamint az ezekhez szükséges töltőanyagok, folyékony szappanok és higiéniai papírtermékek, valamint tisztító és fertőtlenítőszerek forgalmazója.

Szabados-Higiénia Pécs
Igényes irodatakarítás
http://irodatakaritas.gportal.hu/

Irodaházakban (recepció, lépcsőház, teremgarázs) és irodákban vállalunk rendszeres (napi, heti 2-3 vagy heti 1 alkalommal) takarítást, de szívesen állunk rendelkezésére alkalmanként is (nagytakarítás, festés utáni nagytakarítás, ablaktisztítás, szőnyegtisztítás).

Igényes irodatakarítás
Pamis Takarító Kft.
http://www.pamis.hu/

A Pamis Takarító Kft. irodák, épületek, társasházak teljeskörű takarításával foglalkozik Budapesten, és Fót vonzáskörzetében.

Pamis Takarító Kft.
Árukereső - Takarítógép vásárlás, árak összahasonlítása
http://www.arukereso.hu/porszivo-takaritogep-c3170/

Válogasson a forgalmazók kínálatából! Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb terméket a legjobb áron!

Árukereső - Takarítógép vásárlás, árak összahasonlítása
LTV Trans - zsírfogó, olajfogó tisztítása
http://www.ltvtrans.hu/

Zsírleválasztó, olajleválasztó berendezések, homokfogó és iszapfogó műtárgyak tisztítása, karbantartása.

LTV Trans - zsírfogó, olajfogó tisztítása
ToxInfo: hasznos információk a kémiai biztonságról
http://www.biztonsagiadatlap.hu

Hasznos háttérinformációk a kémiai biztonságot szabályozó előírásokról. Biztonsági adatlap készítése, fordítása. REACH tanácsadás, regisztráció. Forgalombahozatali bejelentések, engedélyeztetések. Veszélyes termékek feliratozása, címkézése. CLP szerinti címkézés.

ToxInfo: hasznos információk a kémiai biztonságról
Irodák takarítása
http://www.takaritocegek.hu/

Teljeskörű, minőségi épülettakarítás, irodaház takarítás, lakópark takarítás, irodák, társasházak, lépcsőházak rendszeres takarítása Budapesten és vonzáskörzetében.

Irodák takarítása
Abacs Szolgáltató és Ker. Kkt.
http://www.abacskkt.atw.hu

Legyen szó akár ház, lakás, üzlet, iroda, akár társas-, és panelház tisztántartásáról, válassza cégünket, mert nálunk a Tisztaság az első! Cégünk a takarítás minden formájával foglalkozik, ideértve irodaházak, üzlethelyiségek, panel-, és társasházak takarítását Budapesten, illetve Érd, és vonzáskörzetében, továbbá magánházak takarítását Budapest budai oldalán, illetve Érd és vonzáskörzetében. Feltörekvő vállalkozásként kiemelt figyelmet fordítunk a minőségre és a becsületességre, mivel cégünk fő mozgatórugója az ügyfél elégedettsége. Hiszen az elégedett ügyfél a legjobb ajánlólevél.

Abacs Szolgáltató és Ker. Kkt.
takarit6ok kft
http://www.takarit6ok.atw.hu

Cégünk irodatakarításra szakosodott, kiemelkedő minőségi és személyi feltételekkel rendelkező takarító vállalkozás. Számos hazai és nemzetközi cégnek nyújtunk higiéniai, irodatakarítási szolgáltatást. Keressen fel minket, hogy Önnek is valódi tisztaságot teremthessünk munkahelyén, otthonában.

takarit6ok kft
Katrin higiéniai megoldások
https://www.hu.katrin.com/

Higiéniai megoldások minden felhasználási területre. Mosdóhigiénia, ipari higiénia, adagolástechnika.

Katrin higiéniai megoldások
Hard Work 2009 Kft.
http://www.hardwork.hu

A Hard Work 2009 Kft. sokrétű szolgáltatást kínál közületek és lakossági megrendelők számára is. Vállalunk kisebb háztartási, nagyobb kapacitást igénylő építési, átalakítási munkákat. Megkereshet minket, ha rendszeres vagy eseti takarítást, kertészeti munkát szeretne ránk bízni, de vállalunk teljes körű létesítményüzemeltetést is. Minden érdeklődő számára egyedi árajánlatot készítünk figyelembe véve megrendelőink elvárásait. Válasszon sokoldalú szolgáltatásainkból és kérjen ajánlatot.

Hard Work 2009 Kft.
Szárazjeges tisztítás
http://szarazjeges-tisztitas.hu

Vállalkozásunk fő tevékenysége a szárazjeges tisztítás, amit országosan végzünk. Emellett foglalkozunk hagyományos szemcseszórásos technológiákkal is. A szárazjeges technológiával végzett tisztítás, takarítás jelenleg még költségesebb, mint a hagyományos technológiák, azonban fő előnye, hogy gépeket, berendezéseket a működésük helyén is lehet takarítani, így meg lehet spórolni a gépek leállítása és szállítása miatt kieső időt. Grafiti eltávolítás esetén pedig fő előnye, hogy a falfelületben semmi kárt nem okoz, nem csiszolja, nem koptatja azt, csak a festékréteget távolítja el.

Szárazjeges tisztítás
Takarító szolgálat Pécs
http://www.profivasalas.com/takarito-szolgalat.html

Takarítás Intézményeknek, magánszemélyeknek. A Profi Vasalás Pécs szolgáltatáscsoportjából ajánljuk a takarítás szolgálatát. Igénybe vehető napi, heti, és alkalomszerűen is. Pécs és vonzáskörzetében. Tekintse meg oldalunkon továbbá, Bejárónő, Vasalás háztól – házig, és Kertépítés szolgáltatásainkat is!

Takarító szolgálat Pécs
Higiéniai kézfertőtlenítő adagoló
http://haccpinfo.hu/kezfertotlenito

A higiéniai kézfertőtlenítés napjainkban egyre inkább az előtérbe kerül. Gyakorta megesik ugyanis, hogy vendéglátó egységekben, vagy kirakodó vásárokon, rendezvényeken, esetleg mozgó árusok, büfék esetében étkezés, illetve az étellel való érintkezés előtt nincs lehetőség megfelelő kézfertőtlenítésre. Az általunk kínált kézfertőtlenítő adagoló berendezés gyors és hatékony megoldást jelent a higiéniai problémákra. A berendezés akkumulátorról működik, így szinte bárhova telepíthető és szükség esetén át is helyezhető. A berendezés bármely a piacon beszerezhető kézfertőtlenítő folyadékkal működtethető.

Higiéniai kézfertőtlenítő adagoló
Vegyszer nélküli gőztisztítók - Topshop.hu: gőztisztító
http://www.topshop.hu/haztartas/takaritas

Takarítsa ki lakását a gőz erejével! A gőztisztítókat vegyszerek nélkül is használhatja és egészségre teljesen ártalmatlanok, így biztonságon letisztíthatja a gyermekjátékokat is. Ha ellátogat oldalunkra, a www.topshop.hu-ra, akkor több típusból választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet. A gőztisztítókkal bármint lefertőtleníthet és a lakás minden helyiségében használhatja. H2O Mop x5, H2O Mop Ultra, Steam Brush textilgőzölő, Rovus Steam Mop Gőzölős felmosó, stb gőztisztítók várják honlapunkon!

Vegyszer nélküli gőztisztítók - Topshop.hu: gőztisztító
szonyegtisztítás magas fokon az Ön otthonában
http://www.szonyegvarazs.hu

Vállakozásom keretében vállalom szönyeggek, ülőgarníturák, fotelek, puffok, párnák helyszíni takarítását, garanciával magas színvonalon. Lehetőség van továbbá a szönyeg és kárpíttisztítógép kölcsönzésére is akár házhozszállítással is Pest megye egész területére. A kölcsözés árairól, mukadíjalról és a kölcsözés feltételeiről pontos információk a weboldalon találhatóak.

szonyegtisztítás magas fokon az Ön otthonában
BuildingCleaner.hu irodatakarítás Budapesten
http://buildingcleaner.hu/hun/index.php

A BuildingCleaner.hu egy 21. századi takarító cég, mely maximális felkészültséggel áll ügyfelei rendelkezésére. Saját eszközökkel, az Önöknek megfelelő időpontban, maximális hatékonysággal! Gépi szőnyegtisztítás, ablakmosás, alkalmi vagy rendszeres takarítás, otthonokban vagy munkahelyeken! Aktuális akciónk keretében kedvezményes áron vehetik igénybe szolgálatainkat! Alkalmi nagytakarítás 50 % kedvezménnyel! Rendszeres takarításnál egy hónap ingyenes! Hívjon minket vagy tájékozódjon honlapunkon! Telefon: +36707712271 Email: info@buildingcleaner.hu Web: www.buildingcleaner.hu

BuildingCleaner.hu irodatakarítás Budapesten
Duguláselhárítás Budapesten és 50 km-es környékén
http://budapestdugulaselharitas.hu/dugulaselharitas-budapesten

Mesteri duguláselhárítás és gyorsszolgálat Budapesten és környékén 1 órán belül a helyszínre érünk és megkezdjük a duguláselhárítását. Korrekt árakon dolgozunk és 2 hétig fennálló garanciát vállalunk munkáinkra. Nincs hétvégi vagy ünnepnapi felár. Nincs kiszállási díj Budapesten és 50 km-es körzetében.

Duguláselhárítás Budapesten és 50 km-es környékén
City Cleaning takarítás győr
http://www.citycleaning.hu

A City Cleaning jelenlegi formájában 2010 óta tevékenykedik takarítás Győrben és más városokban. A cég mindig a partnerek elvárásaihoz igazodva határozza meg feladatait, alakítja ki árait. A cégen belül jelentős szerep jut a cleaning üzletágnak, ami az utóbbi időben dinamikus fejlődésen ment keresztül. Fejlődése a megfelelő humánforrás és a folyamatos technológiai fejlesztések alkalmazásának köszönhető. A cég filozófiája szerint megbízható, pontos takarítócsapat a megrendelő igényeihez alkalmazkodva zavarmentesen végzi munkáját. Rendszeres teljesítménymérés és ellenőrzés biztosítja partnereink számára a hosszú távú zökkenőmentes együttműködést.

City Cleaning takarítás győr
Takarítás.hu
http://www.xn--takarts-mwa0i.hu/

Minőségi takarítás rövid határidőn belül Budapesten és környékén. Irodák, üzlethelyiségek, lakások, társasházak takarítása a legjobb minőségben, gyorsan, megbízhatóan,korszerű eszközökkel, környezetbarát tisztítószerekkel Ingyenes felméréssel! Figyelünk a higiéniára. Keressen minket bizalommal!

Takarítás.hu
Atlantic Higiénia Kft tisztítószer nagykereskedés
https://atlantichigienia.hu

Higiéniai termékek széles palettája: általános felhasználású termékek, háztartási tisztítószerek és intézményi, professzionális tisztítószerek raktárról, gyors kiszállítással. Célunk, hogy ne csupán vásároljon nálunk, hanem partneri együttműködést szeretnénk kialakítani. Számunkra magától értődő, hogy ügyfeleink elégedettsége kell, hogy az első számú prioritásunk legyen, ennek elérése érdekében minden tőlünk telhetőt megteszünk. Kiemelt termékeink: kéztörlő papírok, kéztörlő adagolók, szappanok, és professzionális tisztítószerek. Kiemelt gyártók, akiknek a termékeit forgalmazzuk: Tork, Kiehl, Celtex, Vikan. Amennyiben kérdése van, esetleg nem találta meg azt a terméket, amit keresett, feltétlenül vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén (részletek a honlapon).

Atlantic Higiénia Kft tisztítószer nagykereskedés
Szoboszlai László
http://www.vizmester.hu/

A közel 30 éves tapasztalattal rendelkező szakember, korszerű eszközökkel, falbontás nélkül tisztán és higiénikusan dolgozik.

Szoboszlai László
Tork
http://www.tork.hu/

A Tork mind a személyes higiénia, mind az iparban megtalálható törlési, tisztítási és polírozási műveletek számára nyújt megoldást. Ezen kívül szalvéták és speciális egészségügyi termékek teljes választékával is rendelkezik.

Tork
Alpinstadt Kft
http://www.alpinstadt.hu/

Irodaházak, közintézmények, üzemek, társasházak, ablaktisztítása alpintechnika alkalmazásával.

Alpinstadt Kft
Ipari tisztítószer koncentrátumok
http://www.greenclean.hu/

A Green Clean Kft. honlapja. Az osztrák TARCO nevű termék forgalmazásával foglalkozunk országszerte, és központunk Fejér megyében található. Termékeink többsége biológiailag 99%-osan lebomlanak, és nem irrititatívak, ezért a tisztítószerek csoportjába is ajánlanánk felvételét a TARCO termékeknek. Ha szükséges még bármilyen információ, forduljanak hozzám bizalommal, illetve a honlapunkon is lehet majd tájékozódni hamarosan! Üdvözlettel, Nagy Anikó Green Clean Kft. www.greenclean.hu

Ipari tisztítószer koncentrátumok
Carpex
http://www.carpex.hu/

Napi takarítás, nagytakarítás, kórháztakarítás, ködképzős fertőtlenítés, padlóápolás, száraz szőnyegtisztítás, falfirka eltávolítás, falfirka elleni védekezés.

Carpex
Ifotech Kft.
http://www.ifotech.hu/

Grafiti eltávolítás, grafiti elleni védelem, homlokzat védelem, homlokzattisztítás. Trion Tensid termékek forgalmazása. Szaktanácsadás.

Ifotech Kft.
Complex-clean Kft. - Debrecen
http://complex-clean.hu/

Irodaházak, közintézmények, üzemek, ipari területek, egészségügyi intézmények, bevásárló központok, vendéglátóhelységek, társasházak, üzlethelységek, cégek telephelyeinek, irodáinak, szociális részlegeinek takarítása.

Complex-clean Kft. - Debrecen
Brilliance Kft.
http://www.brilliance.hu/

Magas minőségű ipari tisztítószerek gyártója és forgalmazója. Termékeik: Tisztító- és fertőtlenítőszerek, takarítógépek, papíráruk, takarító eszközök, munkavédelmi felszerelések.

Brilliance Kft.
Tiszta Parti Kft.
http://www.tisztaparti.hu/

A Tiszta Parti Kft tevékenységi területe kiterjed napi, felügyeleti és nagytakarításokra, valamint a takarításnak néhány speciális vagy tágabban értelmezett területére: szőnyegtisztításra, szalagfüggönyök tisztítására, padlók bevonatolására. A cég főként irodaházak takarításával foglalkozik, de az épületüzemeltetés, biztonsági szolgálat elhelyezése is hozzátartozik a szolgáltatásaihoz. Emellett vállalunk lomtalanítást és növényápolást is. Dolgozóink megbízhatóak, mindenki képzett szakember, és erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezik. Megfelelő gépekkel segítjük a takarítást.

Tiszta Parti Kft.
Vertak szolgáltató kft.
http://www.vertak.hu/

Cégünk vállal társasházak, irodák, lépcsőházak takarítását, ablaktisztítást alpin technikával is, parkgondozást, fűnyírást, egyéb takarítással kapcsolatos tevékenységeket.

Vertak szolgáltató kft.
Uriel Clearness Bt.
http://www.urielclearness.hu/

Napi takarítás. Nagytakarítás. Szőnyeg –és kárpittisztítás. Ablaktisztítás. Márványcsiszolás-polírozás.

Uriel Clearness Bt.
A.P:C. Hungária Kft.
http://www.apchungaria.hu/

Rágcsálóirtás. Rovarirtás. Gázosítás. Kártevő-mentesítő rendszer kialakítása. Madarak elleni védelem.

A.P:C. Hungária Kft.
Hardy Bt.
http://www.rovar-irtas.hu/

A Hardy Bt. közel 40 éve végez kártevőirtást Budapest, illetve egész Magyarország területén. Tevékenységi körének fő ágazata a kártevőirtás különféle intézményekben, így kórházak, szállodák, vendéglátó- és kereskedelmi egységek, irodaházak területén.

Hardy Bt.
3M
http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/hu_HU/EU-HomeLeisure/Home/ProdInfo/Cle ...

Saroktisztítók, háztartási szivacsok, mikroszálas törlőkendők forgalmazója.

3M
Liliom Szalon
http://www.liliomszalon.hu/

Vegytisztítás, mosás. Vasalás, gőzölés. Szőnyegtisztítás. Bőr-, szőrmetisztítás, festés. Ruhafestés.

Liliom Szalon
Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás házilag.
http://www.karpittisztitas-hazilag.hu

Ha Ön nem járatos a szőnyegtisztítás, kárpittisztítás rejtelmeiben, de házilag szeretne belevágni, először olvassa el ezt az oldalt!

Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás házilag.
Csotanystop.hu
http://csotanystop.hu

Rovarirtás, csótányirtás, rágcsálóirtás megbízhatóan.

Csotanystop.hu
Lomtalanitas.com - Lakás, -iroda lomtalanítás
http://www.lomtalanitas.com/

Ismerkedjen meg cégünkkel, mely 1993 óta végez lakossági lomtalanításokat, és közületi - irodalomtalanításkat. Szolgálltatásaink : -lakáslomtalanítás -irodalomtalanítás -kézi rakodás, szállítás, -bútorlomtalanítás -iratlomtalanítás.

Lomtalanitas.com - Lakás, -iroda lomtalanítás
Hocz és Medvegy Kft. - Békéscsaba
http://www.hoczesmedvegy.hu/

Takarítás - Költöztetés - Épület üzemeltetés. Cím: 5600 Békéscsaba, Kazinczy u 31/B. Telefon: 06-66/442-380 (Iroda), 06-66/444-730 (Iroda), Fax: 06-66/442-380.

Hocz és Medvegy Kft. - Békéscsaba
Szabados-Higiénia Pécs
http://www.szabados-higienia.hu

Folyékony szappanadagolók, papírtörölköző és toalettpapír tartók, légfrissítők, valamint az ezekhez szükséges töltőanyagok, folyékony szappanok és higiéniai papírtermékek, valamint tisztító és fertőtlenítőszerek forgalmazója.

Szabados-Higiénia Pécs
Igényes irodatakarítás
http://irodatakaritas.gportal.hu/

Irodaházakban (recepció, lépcsőház, teremgarázs) és irodákban vállalunk rendszeres (napi, heti 2-3 vagy heti 1 alkalommal) takarítást, de szívesen állunk rendelkezésére alkalmanként is (nagytakarítás, festés utáni nagytakarítás, ablaktisztítás, szőnyegtisztítás).

Igényes irodatakarítás
Pamis Takarító Kft.
http://www.pamis.hu/

A Pamis Takarító Kft. irodák, épületek, társasházak teljeskörű takarításával foglalkozik Budapesten, és Fót vonzáskörzetében.

Pamis Takarító Kft.
Árukereső - Takarítógép vásárlás, árak összahasonlítása
http://www.arukereso.hu/porszivo-takaritogep-c3170/

Válogasson a forgalmazók kínálatából! Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb terméket a legjobb áron!

Árukereső - Takarítógép vásárlás, árak összahasonlítása
LTV Trans - zsírfogó, olajfogó tisztítása
http://www.ltvtrans.hu/

Zsírleválasztó, olajleválasztó berendezések, homokfogó és iszapfogó műtárgyak tisztítása, karbantartása.

LTV Trans - zsírfogó, olajfogó tisztítása
ToxInfo: hasznos információk a kémiai biztonságról
http://www.biztonsagiadatlap.hu

Hasznos háttérinformációk a kémiai biztonságot szabályozó előírásokról. Biztonsági adatlap készítése, fordítása. REACH tanácsadás, regisztráció. Forgalombahozatali bejelentések, engedélyeztetések. Veszélyes termékek feliratozása, címkézése. CLP szerinti címkézés.

ToxInfo: hasznos információk a kémiai biztonságról
Irodák takarítása
http://www.takaritocegek.hu/

Teljeskörű, minőségi épülettakarítás, irodaház takarítás, lakópark takarítás, irodák, társasházak, lépcsőházak rendszeres takarítása Budapesten és vonzáskörzetében.

Irodák takarítása
Abacs Szolgáltató és Ker. Kkt.
http://www.abacskkt.atw.hu

Legyen szó akár ház, lakás, üzlet, iroda, akár társas-, és panelház tisztántartásáról, válassza cégünket, mert nálunk a Tisztaság az első! Cégünk a takarítás minden formájával foglalkozik, ideértve irodaházak, üzlethelyiségek, panel-, és társasházak takarítását Budapesten, illetve Érd, és vonzáskörzetében, továbbá magánházak takarítását Budapest budai oldalán, illetve Érd és vonzáskörzetében. Feltörekvő vállalkozásként kiemelt figyelmet fordítunk a minőségre és a becsületességre, mivel cégünk fő mozgatórugója az ügyfél elégedettsége. Hiszen az elégedett ügyfél a legjobb ajánlólevél.

Abacs Szolgáltató és Ker. Kkt.
takarit6ok kft
http://www.takarit6ok.atw.hu

Cégünk irodatakarításra szakosodott, kiemelkedő minőségi és személyi feltételekkel rendelkező takarító vállalkozás. Számos hazai és nemzetközi cégnek nyújtunk higiéniai, irodatakarítási szolgáltatást. Keressen fel minket, hogy Önnek is valódi tisztaságot teremthessünk munkahelyén, otthonában.

takarit6ok kft
Katrin higiéniai megoldások
https://www.hu.katrin.com/

Higiéniai megoldások minden felhasználási területre. Mosdóhigiénia, ipari higiénia, adagolástechnika.

Katrin higiéniai megoldások
Hard Work 2009 Kft.
http://www.hardwork.hu

A Hard Work 2009 Kft. sokrétű szolgáltatást kínál közületek és lakossági megrendelők számára is. Vállalunk kisebb háztartási, nagyobb kapacitást igénylő építési, átalakítási munkákat. Megkereshet minket, ha rendszeres vagy eseti takarítást, kertészeti munkát szeretne ránk bízni, de vállalunk teljes körű létesítményüzemeltetést is. Minden érdeklődő számára egyedi árajánlatot készítünk figyelembe véve megrendelőink elvárásait. Válasszon sokoldalú szolgáltatásainkból és kérjen ajánlatot.

Hard Work 2009 Kft.
Szárazjeges tisztítás
http://szarazjeges-tisztitas.hu

Vállalkozásunk fő tevékenysége a szárazjeges tisztítás, amit országosan végzünk. Emellett foglalkozunk hagyományos szemcseszórásos technológiákkal is. A szárazjeges technológiával végzett tisztítás, takarítás jelenleg még költségesebb, mint a hagyományos technológiák, azonban fő előnye, hogy gépeket, berendezéseket a működésük helyén is lehet takarítani, így meg lehet spórolni a gépek leállítása és szállítása miatt kieső időt. Grafiti eltávolítás esetén pedig fő előnye, hogy a falfelületben semmi kárt nem okoz, nem csiszolja, nem koptatja azt, csak a festékréteget távolítja el.

Szárazjeges tisztítás
Takarító szolgálat Pécs
http://www.profivasalas.com/takarito-szolgalat.html

Takarítás Intézményeknek, magánszemélyeknek. A Profi Vasalás Pécs szolgáltatáscsoportjából ajánljuk a takarítás szolgálatát. Igénybe vehető napi, heti, és alkalomszerűen is. Pécs és vonzáskörzetében. Tekintse meg oldalunkon továbbá, Bejárónő, Vasalás háztól – házig, és Kertépítés szolgáltatásainkat is!

Takarító szolgálat Pécs
Higiéniai kézfertőtlenítő adagoló
http://haccpinfo.hu/kezfertotlenito

A higiéniai kézfertőtlenítés napjainkban egyre inkább az előtérbe kerül. Gyakorta megesik ugyanis, hogy vendéglátó egységekben, vagy kirakodó vásárokon, rendezvényeken, esetleg mozgó árusok, büfék esetében étkezés, illetve az étellel való érintkezés előtt nincs lehetőség megfelelő kézfertőtlenítésre. Az általunk kínált kézfertőtlenítő adagoló berendezés gyors és hatékony megoldást jelent a higiéniai problémákra. A berendezés akkumulátorról működik, így szinte bárhova telepíthető és szükség esetén át is helyezhető. A berendezés bármely a piacon beszerezhető kézfertőtlenítő folyadékkal működtethető.

Higiéniai kézfertőtlenítő adagoló
Vegyszer nélküli gőztisztítók - Topshop.hu: gőztisztító
http://www.topshop.hu/haztartas/takaritas

Takarítsa ki lakását a gőz erejével! A gőztisztítókat vegyszerek nélkül is használhatja és egészségre teljesen ártalmatlanok, így biztonságon letisztíthatja a gyermekjátékokat is. Ha ellátogat oldalunkra, a www.topshop.hu-ra, akkor több típusból választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet. A gőztisztítókkal bármint lefertőtleníthet és a lakás minden helyiségében használhatja. H2O Mop x5, H2O Mop Ultra, Steam Brush textilgőzölő, Rovus Steam Mop Gőzölős felmosó, stb gőztisztítók várják honlapunkon!

Vegyszer nélküli gőztisztítók - Topshop.hu: gőztisztító
szonyegtisztítás magas fokon az Ön otthonában
http://www.szonyegvarazs.hu

Vállakozásom keretében vállalom szönyeggek, ülőgarníturák, fotelek, puffok, párnák helyszíni takarítását, garanciával magas színvonalon. Lehetőség van továbbá a szönyeg és kárpíttisztítógép kölcsönzésére is akár házhozszállítással is Pest megye egész területére. A kölcsözés árairól, mukadíjalról és a kölcsözés feltételeiről pontos információk a weboldalon találhatóak.

szonyegtisztítás magas fokon az Ön otthonában
BuildingCleaner.hu irodatakarítás Budapesten
http://buildingcleaner.hu/hun/index.php

A BuildingCleaner.hu egy 21. századi takarító cég, mely maximális felkészültséggel áll ügyfelei rendelkezésére. Saját eszközökkel, az Önöknek megfelelő időpontban, maximális hatékonysággal! Gépi szőnyegtisztítás, ablakmosás, alkalmi vagy rendszeres takarítás, otthonokban vagy munkahelyeken! Aktuális akciónk keretében kedvezményes áron vehetik igénybe szolgálatainkat! Alkalmi nagytakarítás 50 % kedvezménnyel! Rendszeres takarításnál egy hónap ingyenes! Hívjon minket vagy tájékozódjon honlapunkon! Telefon: +36707712271 Email: info@buildingcleaner.hu Web: www.buildingcleaner.hu

BuildingCleaner.hu irodatakarítás Budapesten
Duguláselhárítás Budapesten és 50 km-es környékén
http://budapestdugulaselharitas.hu/dugulaselharitas-budapesten

Mesteri duguláselhárítás és gyorsszolgálat Budapesten és környékén 1 órán belül a helyszínre érünk és megkezdjük a duguláselhárítását. Korrekt árakon dolgozunk és 2 hétig fennálló garanciát vállalunk munkáinkra. Nincs hétvégi vagy ünnepnapi felár. Nincs kiszállási díj Budapesten és 50 km-es körzetében.

Duguláselhárítás Budapesten és 50 km-es környékén
City Cleaning takarítás győr
http://www.citycleaning.hu

A City Cleaning jelenlegi formájában 2010 óta tevékenykedik takarítás Győrben és más városokban. A cég mindig a partnerek elvárásaihoz igazodva határozza meg feladatait, alakítja ki árait. A cégen belül jelentős szerep jut a cleaning üzletágnak, ami az utóbbi időben dinamikus fejlődésen ment keresztül. Fejlődése a megfelelő humánforrás és a folyamatos technológiai fejlesztések alkalmazásának köszönhető. A cég filozófiája szerint megbízható, pontos takarítócsapat a megrendelő igényeihez alkalmazkodva zavarmentesen végzi munkáját. Rendszeres teljesítménymérés és ellenőrzés biztosítja partnereink számára a hosszú távú zökkenőmentes együttműködést.

City Cleaning takarítás győr
Takarítás.hu
http://www.xn--takarts-mwa0i.hu/

Minőségi takarítás rövid határidőn belül Budapesten és környékén. Irodák, üzlethelyiségek, lakások, társasházak takarítása a legjobb minőségben, gyorsan, megbízhatóan,korszerű eszközökkel, környezetbarát tisztítószerekkel Ingyenes felméréssel! Figyelünk a higiéniára. Keressen minket bizalommal!

Takarítás.hu
Atlantic Higiénia Kft tisztítószer nagykereskedés
https://atlantichigienia.hu

Higiéniai termékek széles palettája: általános felhasználású termékek, háztartási tisztítószerek és intézményi, professzionális tisztítószerek raktárról, gyors kiszállítással. Célunk, hogy ne csupán vásároljon nálunk, hanem partneri együttműködést szeretnénk kialakítani. Számunkra magától értődő, hogy ügyfeleink elégedettsége kell, hogy az első számú prioritásunk legyen, ennek elérése érdekében minden tőlünk telhetőt megteszünk. Kiemelt termékeink: kéztörlő papírok, kéztörlő adagolók, szappanok, és professzionális tisztítószerek. Kiemelt gyártók, akiknek a termékeit forgalmazzuk: Tork, Kiehl, Celtex, Vikan. Amennyiben kérdése van, esetleg nem találta meg azt a terméket, amit keresett, feltétlenül vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén (részletek a honlapon).

Atlantic Higiénia Kft tisztítószer nagykereskedés
Szoboszlai László
http://www.vizmester.hu/

A közel 30 éves tapasztalattal rendelkező szakember, korszerű eszközökkel, falbontás nélkül tisztán és higiénikusan dolgozik.

Szoboszlai László
Tork
http://www.tork.hu/

A Tork mind a személyes higiénia, mind az iparban megtalálható törlési, tisztítási és polírozási műveletek számára nyújt megoldást. Ezen kívül szalvéták és speciális egészségügyi termékek teljes választékával is rendelkezik.

Tork
Alpinstadt Kft
http://www.alpinstadt.hu/

Irodaházak, közintézmények, üzemek, társasházak, ablaktisztítása alpintechnika alkalmazásával.

Alpinstadt Kft
Ipari tisztítószer koncentrátumok
http://www.greenclean.hu/

A Green Clean Kft. honlapja. Az osztrák TARCO nevű termék forgalmazásával foglalkozunk országszerte, és központunk Fejér megyében található. Termékeink többsége biológiailag 99%-osan lebomlanak, és nem irrititatívak, ezért a tisztítószerek csoportjába is ajánlanánk felvételét a TARCO termékeknek. Ha szükséges még bármilyen információ, forduljanak hozzám bizalommal, illetve a honlapunkon is lehet majd tájékozódni hamarosan! Üdvözlettel, Nagy Anikó Green Clean Kft. www.greenclean.hu

Ipari tisztítószer koncentrátumok
Hirdetések
Oldal leírása
takaritas.wyw.hu: Takarítás katalógus. Takarító cégek Budapesten és vidéken. Tisztítószer forgalmazók. Szőnyegtisztítás, lomtalanítás, duguláselhárítás, szőnyegpadló tisztítás, tisztítószerek, és rovarirtással foglalkozó vállalkozások.
Gyűjteményünkben 376 válogatott takarítás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 376 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 42326