Top 40 legnépszerűbb link > Takarítás - wyw.hu

Tartalom:

takaritas.wyw.hu

Kölcsönző.wyw.hu
Kölcsönző.wyw.hu
http://kolcsonzo.wyw.hu/

Nem szeretne drága gépre költeni? Ebben az esetben a kölcsönzés a megoldás! Magyar kölcsönzők tematikus gyűjteménye: Gépek, eszközök, felszerelések - takarítógépek kölcsönzése és bérlése Budapesten és vidéken.

kolcsonzo.wyw.hu
Melior Takarító Kft
Melior Takarító Kft
http://www.meliorkft.hu

Professzionális intézménytakarítás. Napi takarítás, nagytakarítás, ablaktisztítás, szőnyegpadló tisztítás.

www.meliorkft.hu
Future FM Zrt.
Future FM Zrt.
http://www.future-fm.hu/

Takarítás. Létesítménygazdálkodás. Műszaki üzemeltetés. Kertészet. Ékeztetés. Irattárolás és kezelés. Biztonsági szolgáltatások. Flottakarbantartás.

www.future-fm.hu
Building Service
Building Service
http://www.buildingservice.hu/

Takarítási tanácsadás, napi takarítás, nagytakarítás, piperetakarítás

www.buildingservice.hu
Révész Zoltán vegytisztító
Révész Zoltán vegytisztító
http://www.szonyegtisztitok.hu/

Minőségi szőnyegtisztítás mélymosás, vegytisztítás, szegés, javítás, teljes por és atkátlanítás 2-3 nap alatt. Helyszíni padlószőnyeg tisztítás. Meglévő szőnyegek méretre vágása, formázása igény szerint. Kárpitozott bútorok tisztítása a helyszínen.

www.szonyegtisztitok.hu
Patyolat
Patyolat
http://www.patyolat.hu/

Professzionális szőnyegtisztítás mélymosásos módszerrel.

www.patyolat.hu
Shirt Express
Shirt Express
http://www.szonyegtisztitas.hu/

A Shirt Express 17 éve foglalkozik tisztítással és takarítással. Szőnyegtisztítást elsősorban cégeknek végez, de 1999.-től lakossági megrendeléseket is készséggel teljesít. Szakszerű, minőségi szőnyegtisztítás teljes portalanítással!

www.szonyegtisztitas.hu
Nagy Armand
Nagy Armand
http://nagyarmand.uw.hu/index.html

Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás magánszemélyeknek és közületeknek egyaránt.

nagyarmand.uw.hu
Cleanexpress
Cleanexpress
http://www.cleanexpress.hu/

Irodaépületek, napi, heti illetve nagytakarítása. Raktárak napi illetve nagytakarítása. Festés utáni takarítás. Egyéb intézmények (iskolák, műhelyek stb.) napi, ill. nagytakarítása. Építkezés utáni, átadás előtti takarítás.

www.cleanexpress.hu
Putz-All Bt.
Putz-All Bt.
http://www.szonyegputz-all.hu/

Szőnyegtisztítás háztól-házig Helyszíni padlószőnyeg-tisztítás Kárpittisztítás (bútor és autókárpit) Belépőszőnyegek tisztítása cserével

www.szonyegputz-all.hu
Kárpittisztítás szőnyegfertőtlenítés
Kárpittisztítás szőnyegfertőtlenítés
http://www.szonyegtisztitas.com/

Minden típusú szőnyeg tisztítása háztól-házig 2 nap alatt. A szolgáltatás Budapest teljes területén és Pest megye egyes részein vehető igénybe. Ha Ön is úgy gondolja, hogy a mikroorganizmusok elszaporodása veszélyekkel jár családjára, akkor állítsa meg ezt a folyamatot. Ha tapasztalt szakembereinkhez fordul, akkor azonnal megkapja a biztos és jó megoldást. Fontos, hogy a lakástextíliák ne legyenek tele mikroszkópikus szennyeződésekkel, hiszen tapasztalt szakemberek nagyon gyors és biztos tisztítási technológiákkal mindezt megoldják. Önnek csak telefonálnia kell.

www.szonyegtisztitas.com
P.Dussmann Kft.
P.Dussmann Kft.
http://www.dussmann.hu/

A cég által nyújtott komplex szolgáltatás fő eleme jellemzően a kórház-higiénia. Az egészségügyi intézményekben a napi, heti, havi és nagytakarításokon kívül a műtők és kiemelt gyógyászati helyek takarítását is vállalják.

www.dussmann.hu
Carpex
Carpex
http://www.carpex.hu/

Napi takarítás, nagytakarítás, kórháztakarítás, ködképzős fertőtlenítés, padlóápolás, száraz szőnyegtisztítás, falfirka eltávolítás, falfirka elleni védekezés.

www.carpex.hu
Fal-Co7 Takarítószolgálat Kft.
Fal-Co7 Takarítószolgálat Kft.
http://www.falco7.hu/

Professzionális épülettisztítás közületeknek.

www.falco7.hu
Ágnes Kft
Ágnes Kft
http://www.tisztit-takarit.hu/

Irodaépületek, egyéb intézmények napi- és nagytakarítása. Ipari felülettisztítás. Függönymosás, szőnyegtisztítás. Élelmiszeripari üzem mikrobiológiai takarítása. Éttermi konyhák takarítása. Építkezés festés utáni nagytakarítása.

www.tisztit-takarit.hu
Aqua-Planing Bt.
Aqua-Planing Bt.
http://www.aqua-planing.hu/

Teljeskörü üzemeltetési és takarítási feladatok ellátása. Takarítás, vagyonvédelem, tűz-és munkavédelem, épület-karbantartás.

www.aqua-planing.hu
Hypolit Kft
Hypolit Kft
http://www.hypolit.hu

Hypolit, aki takarít! Cleaning service! Irodák, irodaházak, társasházak napi és nagytakarítása. Igény esetén idegennyelven beszélő személyzet biztosítása.

www.hypolit.hu
Millena Rt.
Millena Rt.
http://www.millenia.eu/

Professzionális , jól dokumentált biztonságos takarítást és felkészült szolgáltatást kínáló cég. További tevékenységi körük: épületüzemeltetés, kertészet, hóeltakarítás.

www.millenia.eu
AXX egyéni cég
AXX egyéni cég
http://axx.hu/

Takarítás (Irodaépületek, ipari létesítmények, raktárak, közintézmények takarítása, külső területek takarítása, parkápolás, építkezési területek takarítása.), valamint vagyonvédelem, tűz- és munkavédelem, javítás, szerelés, honlap készítés és fordítás.

axx.hu
Babar Bt.
Babar Bt.
http://www.babarbt.hu/

Napi, heti, pipere takarítás, ablaktisztítás, szőnyeg-és kárpittisztítás, bőr garnitúrák tisztítása, ápolása, szappan, WC papír adagolók, felszerelése, üzemeltetése.

www.babarbt.hu
Igényes irodatakarítás
Igényes irodatakarítás
http://irodatakaritas.gportal.hu/

Irodaházakban (recepció, lépcsőház, teremgarázs) és irodákban vállalunk rendszeres (napi, heti 2-3 vagy heti 1 alkalommal) takarítást, de szívesen állunk rendelkezésére alkalmanként is (nagytakarítás, festés utáni nagytakarítás, ablaktisztítás, szőnyegtisztítás).

irodatakaritas.gportal.hu
Szitak 21 Bt.
Szitak 21 Bt.
http://www.szitak.hu/

Irodaházak, irodák, benzinkutak, éttermek, magánházak, lakások takarítása.

www.szitak.hu
Szoltrend Kft. takarítás
Szoltrend Kft. takarítás
http://www.szoltrend.hu/

Komplex szolgáltatások a takarítás szakterületen. Célunk, hogy szolgáltatásunkkal olyan többlet értéket nyújtsunk, amelynek eredményeképpen hosszú távú gyümölcsöző kapcsolatot létesíthetünk megbízóinkkal, megbízható partnereivé váljunk megrendelőinknek.

www.szoltrend.hu
Tiptoptakarítás.hu - lakástakarítás, iroda takarítás
Tiptoptakarítás.hu - lakástakarítás, iroda takarítás
http://www.tiptoptakaritas.hu/

Válassza a TipTopTakarítás.hu takarítási szolgáltatásait, legyen szó akár lakása, akár vállalkozása irodájának takarításáról, tisztán tartásáról. Takarító cégünk jelentős gyakorlattal és tapasztalattal áll Ön és vállalkozása rendelkezésére Budapest egész területén.

www.tiptoptakaritas.hu
Szőnyegtisztító és takarító express
Szőnyegtisztító és takarító express
http://www.szonyegtisztito.com/

Szőnyegtisztítás háztól házig. Helyszíni szőnyegtisztitás, kárpit tisztítás takarítás. Függöny sötétítő, pléd tisztítás. 06-20-417-16-21

www.szonyegtisztito.com
Cleannet
Cleannet
http://www.cleannet.hu/

Napi karbantartó takarítás, ablaktisztítás, általános nagytakarítás, szőnyeg és kárpittisztítás (nedves és száraz eljárással), természetes és műkő felületkezelése, építőipari átadás előtti nagytakarítás, márvány-krisztallizáció, műpadlók felületkezelése.

www.cleannet.hu
Tiszta Parti Kft.
Tiszta Parti Kft.
http://www.tisztaparti.hu/

A Tiszta Parti Kft tevékenységi területe kiterjed napi, felügyeleti és nagytakarításokra, valamint a takarításnak néhány speciális vagy tágabban értelmezett területére: szőnyegtisztításra, szalagfüggönyök tisztítására, padlók bevonatolására. A cég főként irodaházak takarításával foglalkozik, de az épületüzemeltetés, biztonsági szolgálat elhelyezése is hozzátartozik a szolgáltatásaihoz. Emellett vállalunk lomtalanítást és növényápolást is. Dolgozóink megbízhatóak, mindenki képzett szakember, és erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezik. Megfelelő gépekkel segítjük a takarítást.

www.tisztaparti.hu
Uriel Clearness Bt.
Uriel Clearness Bt.
http://www.urielclearness.hu/

Napi takarítás. Nagytakarítás. Szőnyeg –és kárpittisztítás. Ablaktisztítás. Márványcsiszolás-polírozás.

www.urielclearness.hu
Takarítás Budapesten, takarító cég
Takarítás Budapesten, takarító cég
http://takaritas-budapesten.gportal.hu/

Irodák, irodaházak, társasházak, lakóparkok teljeskörű minőségi takarítása Budapesten.

takaritas-budapesten.gportal.hu
Top-Clean 87 Kft.
Top-Clean 87 Kft.
http://www.topclean87kft.hu/

A Top-Clean 87 Kft. fő profilja irodaházak, illetve a legkülönbözőbb szolgáltatóipari létesítmények külső és belső takarítása, valamint generál-kivitelezés az építőipar teljes területére kiterjedően.

www.topclean87kft.hu
Kristály-Mix Kft.
Kristály-Mix Kft.
http://www.kristalymix.hu/

Cégünk professzionális takarítási és takarításhoz kapcsolódó szolgáltatások nyújtásával foglalkozik. Emellett takarítási technológiák, eszközök és gépek értékesítését is végezzük. Az eszközökre és a gépekre garanciát vállalunk! Modern technikával, rugalmas és megbízható munkatársakkal rendelkezünk. Célunk az emberközpontú tisztaság és a gazdaságos tisztítószerfelhasználás szempontjainak érvényesülésével együtt a Megrendelõ minden igényének kielégítése. Magyarországon egyedülálló védjegyes Környezetbarát Szolgáltatásunkat Ön is igénybe veheti!

www.kristalymix.hu
Vorwerk
Vorwerk
http://www.vorwerk.hu/

Professzionális háztartási porszívók gyártója és forgalmazója.

www.vorwerk.hu
Liliom Szalon
Liliom Szalon
http://www.liliomszalon.hu/

Vegytisztítás, mosás. Vasalás, gőzölés. Szőnyegtisztítás. Bőr-, szőrmetisztítás, festés. Ruhafestés.

www.liliomszalon.hu
A valódi tisztaság
A valódi tisztaság
http://www.realclean.hu/szolgaltatasok.html

Cégünk vállalja társasházak, irodák, üdülők és egyéb középületek napi, heti, alkalmi vagy szezonális takarítását. Munkánkat kiváló minőségű Karcher gépekkel és mindig a felületnek és szennyeződésnek megfelelő, speciálisan az adott célra kifejlesztett takarítószerekkel, vagy igény szerint vegyszermentesen, speciális gépekkel végezzük. Professzionális takarítás - valódi tisztaság

www.realclean.hu
Köt-R 92 Kft.
Köt-R 92 Kft.
http://www.kotr92fm.hu/

Takarítás. Épületüzemeltetés, karbantartás. Kertészet. Étkeztetés. Objektumőrzés, -védelem. Kiállítások, rendezvények szervezése, védelme. Tűzvédelem. Munkavédelem. Iratmegsemmisítés

www.kotr92fm.hu
Brilliance Kft.
Brilliance Kft.
http://www.brilliance.hu/

Magas minőségű ipari tisztítószerek gyártója és forgalmazója. Termékeik: Tisztító- és fertőtlenítőszerek, takarítógépek, papíráruk, takarító eszközök, munkavédelmi felszerelések.

www.brilliance.hu
Tuurex Kft.
Tuurex Kft.
http://www.tuurex.hu/

Fő tevékenységi kör: Napi takarítás, nagytakarítás, üvegtisztítás, szőnyeg és kárpittisztítás, ügyeletes takarító biztosítása, portaszolgálat. Egyéb tevékenységek: Rendezvények lebonyolítása, nyomdai szolgáltatás, teljes körű rovar- és rágcsálóirtás.

www.tuurex.hu
Merida
Merida
http://www.merida.hu/

Folyékony szappanadagolók, papírtörölköző és toalettpapír tartók, elektromos kézszárítók, légfrissítők, valamint az ezekhez szükséges töltőanyagok, folyékony szappanok és személyi higiéniai papírtermékek forgalmazója.

www.merida.hu
szonyeg.hu
szonyeg.hu
http://www.szonyeg.hu/

Minőségi szőnyegtisztítás, szegés, javítás. Háztól házig szállítás. Üzemi átvétel a Soroksári úton.

www.szonyeg.hu
A&H Hattyú Ruhatisztító - Szőnyegtisztítás
A&H Hattyú Ruhatisztító - Szőnyegtisztítás
http://www.hattyuruhatisztitas.hu/

Továbbá rövid határidővel korrekt árral válalunk: - kézi szőnyeg tisztítás, vegyszeres tisztítás, mosás, szőnyegtisztító, mosoda, vegytisztító, szőnyegjavítás, piperemosás, foltkezelés, kilós mosás, fertőtlenítés, illatosítás, keményítés, vasalás.

www.hattyuruhatisztitas.hu
Dietrich és társa
Dietrich és társa
http://www.dietrichestarsa.hu/

A Dietrich és Társa Kft. kizárólagosan magyar tulajdonú vállalkozás, amelynek az egyik fő profilja az üzemeltetési management, épületüzemeltetés és az ehhez tartozó mindennemű feladatkör ellátása.

www.dietrichestarsa.hu
Oldal leírása
takaritas.wyw.hu: Takarítás katalógus. Takarító cégek Budapesten és vidéken. Tisztítószer forgalmazók. Szőnyegtisztítás, lomtalanítás, duguláselhárítás, szőnyegpadló tisztítás, tisztítószerek, és rovarirtással foglalkozó vállalkozások.
Gyűjteményünkben 374 válogatott takarítás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 374 | Várakozó linkek: 6 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 44038