A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ABC szerint > Takarítás - wyw.hu

Tartalom:

takaritas.wyw.hu

A megoldás www.tisztitoszer.hu
A megoldás www.tisztitoszer.hu
http://www.tisztitoszer.hu/

Ne sikáljon, vakarjon... A zsíroldás és fertőtlenítés bizonyítottan működő módszerei! Tisztítószerek gyártásával foglalkozunk HACCP rendszerekbe és egyéb ipari környezet részére.

www.tisztitoszer.hu
A Tiszta Ügy
A Tiszta Ügy
http://www.tisztaugy.hu

Tisztítástechnkai gépek forgalmazása! Nálunk biztosan megtalálja a legjobb minőséget a legjobb áron.Magasnyomású mosó, ipari porszívó, kárpittisztító, takarítógép, takarításhoz használatos vegyszerek, kéztisztítók nagy választéka, több európai gyártó kínálatából válogathat. Kiszállítás az ország egész területén.zökkenőmentes szervíz és alkatrészellátás.

www.tisztaugy.hu
A valódi tisztaság
A valódi tisztaság
http://www.realclean.hu/szolgaltatasok.html

Cégünk vállalja társasházak, irodák, üdülők és egyéb középületek napi, heti, alkalmi vagy szezonális takarítását. Munkánkat kiváló minőségű Karcher gépekkel és mindig a felületnek és szennyeződésnek megfelelő, speciálisan az adott célra kifejlesztett takarítószerekkel, vagy igény szerint vegyszermentesen, speciális gépekkel végezzük. Professzionális takarítás - valódi tisztaság

www.realclean.hu
A valódi tisztaság világa - Real-Clean Kft - Irodatakarítás Budapesten
A valódi tisztaság világa - Real-Clean Kft - Irodatakarítás Budapesten
http://www.realclean.hu/

Cégünk irodatakarításra szakosodott, kiemelkedő minőségi és személyi feltételekkel rendelkező takarító vállalkozás. Számos hazai és nemzetközi cégnek nyújtunk higiéniai, irodatakarítási szolgáltatást. Keressen fel minket, hogy Önnek is valódi tisztaságot teremthessünk munkahelyén. Cégünk vállalja irodaházak, irodák, üdülők és egyéb középületek napi, heti, alkalmi vagy szezonális takarítását. Munkánkat kiváló minőségű Karcher takarító gépekkel és mindig a felületnek és szennyeződésnek megfelelő, speciálisan az adott célra kifejlesztett takarítószerekkel, vagy igény szerint vegyszermentesen, speciális gépekkel végezzük.

www.realclean.hu
A&H Hattyú Ruhatisztító - Szőnyegtisztítás
A&H Hattyú Ruhatisztító - Szőnyegtisztítás
http://www.hattyuruhatisztitas.hu/

Továbbá rövid határidővel korrekt árral válalunk: - kézi szőnyeg tisztítás, vegyszeres tisztítás, mosás, szőnyegtisztító, mosoda, vegytisztító, szőnyegjavítás, piperemosás, foltkezelés, kilós mosás, fertőtlenítés, illatosítás, keményítés, vasalás.

www.hattyuruhatisztitas.hu
A-B-C Hygiene Kft
A-B-C Hygiene Kft
http://hygishop.hu/

Tork, JohnsonDiversey, Taski és egyéb higiéniai termékek ingyenes házhoz szállítása országszerte. Porszívó, súroló, és egyéb takarítógépek, és a hozzá való vegyszereket is beszerezheti nálunk. Ha gondolja, ingyenesen kimegyünk Önhöz, felmérjük a helyszínt, és ajánlatot adunk. Vásároljon a legnagyobb hazai szakkereskedőtől!

hygishop.hu
A.P:C. Hungária Kft.
A.P:C. Hungária Kft.
http://www.apchungaria.hu/

Rágcsálóirtás. Rovarirtás. Gázosítás. Kártevő-mentesítő rendszer kialakítása. Madarak elleni védelem.

www.apchungaria.hu
Abacs Szolgáltató és Ker. Kkt.
Abacs Szolgáltató és Ker. Kkt.
http://www.abacskkt.atw.hu

Legyen szó akár ház, lakás, üzlet, iroda, akár társas-, és panelház tisztántartásáról, válassza cégünket, mert nálunk a Tisztaság az első! Cégünk a takarítás minden formájával foglalkozik, ideértve irodaházak, üzlethelyiségek, panel-, és társasházak takarítását Budapesten, illetve Érd, és vonzáskörzetében, továbbá magánházak takarítását Budapest budai oldalán, illetve Érd és vonzáskörzetében. Feltörekvő vállalkozásként kiemelt figyelmet fordítunk a minőségre és a becsületességre, mivel cégünk fő mozgatórugója az ügyfél elégedettsége. Hiszen az elégedett ügyfél a legjobb ajánlólevél.

www.abacskkt.atw.hu
Abc duguláselhárítás
Abc duguláselhárítás
http://www.abcdugulaselharitas.hu/

Minden kedves megrendelőnek! Ezekkel a szerszámokkal tudunk minden megrendelőnknek épületgépészet terén teljeskörü szolgáltatást nyujtani. Duguláselhárítás,‭ ‬kamerás csővizsgálat, ultrahangos hibakeresés! Mosogato, wc‭ 32-‭ ‬300‭ ‬mm átmérőjü csatornavezetékek és esővízelvezetök teljeskörü duguláselhárítását‭ ‬ hiba megállapítását és annak javítását válaljuk. ‭ ‬-kamerás csővizsgála‭ ‬ .‭ ‬-ultrahangos hibakeresés -wómás csatornatísztítás Ridgid R-60 magasnyomású csőtisztító

www.abcdugulaselharitas.hu
Ablak tisztítás Budapest
Ablak tisztítás Budapest
http://www.korrekttakaritas.hu/ablak-tisztitas/

Ha szeretné ablakait korrekt céggel tisztíttatni rendszeresen vagy nagytakarítás alkalmával akkor látogasson el weboldalunkra ahol részletesen olvashat ablak tisztítási szolgáltatásunkról és egyéb takarítási szolgáltatásunkról. Válasszon minket és garantáljuk, hogy elégedett lesz munkánkkal.

www.korrekttakaritas.hu
Ajax Kft.
Ajax Kft.
http://www.ajax.hu/

Ablakot keretmosással együtt tisztítunk. Függönyt le- és felrakással, el- és visszaszállítással mosunk.

www.ajax.hu
Aktív habos szőnyegtisztítás allergén mentesítéssel
Aktív habos szőnyegtisztítás allergén mentesítéssel
http://www.allergia-terapia.hu/szolgaltatasaink/szonyegtisztitas/

A szőnyegtisztítást két lépcsőben végezzük: először a mélyen lerakódott portól szabadítjuk meg a szőnyeget, ami az allergiásoknak is nagy segítség tüneteik enyhítésében. Ezt követi az aktív habos tisztítás, ami nem vizezi át a szálakat, és pár óra alatt meg is szárad az anyag. Szőnyege visszakapja eredeti színét, tisztaságát, és még a megfáradt szőnyegszálak is kiegyenesednek. A helyszínen dolgozunk, így végig kontrollálhatja munkánkat, és gyönyörködhet a drámai változásban.

www.allergia-terapia.hu
Aktív habos szőnyegtisztítás hétvégén is
Aktív habos szőnyegtisztítás hétvégén is
http://www.allergia-terapia.hu/szolgaltatasaink/szonyegtisztitas/

Professzionális helyszíni szőnyegtisztítás gyors száradással hétvégén is. A szőnyegtisztítást két lépcsőben végezzük, ami elengedhetetlen a tökéletes tisztaság eléréséhez: először a szálak mélyén lerakódott port távolítjuk el, majd a korszerű aktívhabos technikával a beivódott szennyeződésektől szabadítjuk meg szőnyegét. Budapesten és környékén dolgozunk. Igényelje meg kuponunkat, és takarítson meg 10 %-ot az árból.

www.allergia-terapia.hu
All-Hy Bt.
All-Hy Bt.
http://allhy.hu/

Vállalkozásunk professzionáli takarítószerek, takarítóeszközök, moppok, nyelek, felmosók, folyékonyszappan adagolók, takarítókocsik és gépek forgalmazásával foglalkozik. Ismerje meg teljes kínálatunk, látogasson el oldalunkra!

allhy.hu
Allergia és higénia
Allergia és higénia
http://allhy.hu/

Takarító gépek, takarító eszközök, tisztítószerek, allergia és higiénia.

allhy.hu
Alphadent - papírtermék, fertőtlenítő tisztítószer, takarítóeszközök
Alphadent - papírtermék, fertőtlenítő tisztítószer, takarítóeszközök
http://www.alphadent.hu

Az Alphadent higiénia webáruház kínálatában többféle termék közül válogathat, legyen az kéztörlő adagoló, kozmetikai kendő, toalettpapír adagoló, szemeteszsák, szappan adagoló, fertőtlenítő tisztítószer, szalvéta adagoló, ipari törlőpapír, kézszárító, vagy légfrissítő. Széles termékválasztékot találhat a Lucart, Wepa, Losdi, Vialli, Celtex, Fato, Vama termékeiből. Rendeljen takarítóeszközök, Celtex papírtermék, kéztörlő papír és egyéb higiéniai termékeink közül háztartási, vagy közületi célra!

www.alphadent.hu
Alpinstadt Kft
Alpinstadt Kft
http://www.alpinstadt.hu/

Irodaházak, közintézmények, üzemek, társasházak, ablaktisztítása alpintechnika alkalmazásával.

www.alpinstadt.hu
Alpintechnika.com Kft.
Alpintechnika.com Kft.
http://www.alpintechnika.com/Ablaktisztts.htm

Ablaktisztítás alpintechnika alkalmazásával, építés utáni nagytakarítás valamint évente többszöri takarítás irodaházakban, csarnokokban, bevásárlóközpontokban és társasházakban

www.alpintechnika.com
Ame-tist.kft
Ame-tist.kft
http://ame-tist.hu/

Ritkán találkozni olyan emberrel, akinek kedvenc tevékenysége az ablaktisztítás lenne, mi vállaljuk. Ablaktisztítás lakásokban, irodákban, társasházaknál.

ame-tist.hu
Angyalmosoda mosás - szőnyegtisztítás
Angyalmosoda mosás - szőnyegtisztítás
http://www.angyalmosoda.hu

mosás - szőnyegtisztítás - vegytisztítás

www.angyalmosoda.hu
Aqua-Planing Bt.
Aqua-Planing Bt.
http://www.aqua-planing.hu/

Teljeskörü üzemeltetési és takarítási feladatok ellátása. Takarítás, vagyonvédelem, tűz-és munkavédelem, épület-karbantartás.

www.aqua-planing.hu
AXX egyéni cég
AXX egyéni cég
http://axx.hu/

Takarítás (Irodaépületek, ipari létesítmények, raktárak, közintézmények takarítása, külső területek takarítása, parkápolás, építkezési területek takarítása.), valamint vagyonvédelem, tűz- és munkavédelem, javítás, szerelés, honlap készítés és fordítás.

axx.hu
Oldal leírása
takaritas.wyw.hu: Takarítás katalógus. Takarító cégek Budapesten és vidéken. Tisztítószer forgalmazók. Szőnyegtisztítás, lomtalanítás, duguláselhárítás, szőnyegpadló tisztítás, tisztítószerek, és rovarirtással foglalkozó vállalkozások.
Gyűjteményünkben 374 válogatott takarítás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 374 | Várakozó linkek: 6 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 44038