Tisztítószer forgalmazók > Takarítás - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tisztítószer forgalmazók > 14 weboldal. Kategória leírása: Tisztítószer forgalmazók

takaritas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Brilliance Kft.
Brilliance Kft.
http://www.brilliance.hu/

Magas minőségű ipari tisztítószerek gyártója és forgalmazója. Termékeik: Tisztító- és fertőtlenítőszerek, takarítógépek, papíráruk, takarító eszközök, munkavédelmi felszerelések.

www.brilliance.hu
Beltex
Beltex
http://www.beltex.hu/

Ipari törlőkön és mosdóhigiéniai termékeken kívül általános takarító- és tisztítószerek forgalmazása. Takarítógépek, szennyfogó rendszerek, egyedi kivitelezésű munkaruhák valamint tömegesen használt egyéni védőeszközök forgalmazása.

www.beltex.hu
B-M Clean Kft.
B-M Clean Kft.
http://www.bmclean.hu/

Ipari, kézi takarító eszközök, ablaktisztító eszközök, -szerek, higiéniai termékek: mosdó és toalett felszerelések és egyéb tartozékok forgalmazása.

www.bmclean.hu
Ipari tisztítószer koncentrátumok
Ipari tisztítószer koncentrátumok
http://www.greenclean.hu/

A Green Clean Kft. honlapja. Az osztrák TARCO nevű termék forgalmazásával foglalkozunk országszerte, és központunk Fejér megyében található. Termékeink többsége biológiailag 99%-osan lebomlanak, és nem irrititatívak, ezért a tisztítószerek csoportjába is ajánlanánk felvételét a TARCO termékeknek. Ha szükséges még bármilyen információ, forduljanak hozzám bizalommal, illetve a honlapunkon is lehet majd tájékozódni hamarosan! Üdvözlettel, Nagy Anikó Green Clean Kft. www.greenclean.hu

www.greenclean.hu
Tisztítószer
Tisztítószer
http://www.ipari-tisztitoszerek.hu/

Magyarországon 2007. óta Társaságunk forgalmazza az eredeti holland A-Clean termékeket, melyek az autótisztítás, autóápolás és autókozmetika, kamiontisztítás és minden egyéb közlekedési járműtisztítás nélkülözhetetlen kellékei.

www.ipari-tisztitoszerek.hu
Vofa Webáruház
Vofa Webáruház
http://vofa.addel.hu/

Levesszük válláról az árubeszerzéssel kapcsolatos összes terhet. Minden takarításhoz, mosáshoz, tisztálkodáshoz szükséges terméket megrendelhet tőlünk egy helyen, kényelmesen (Webáruházunkban, e-mail-ben, faxon, telefonon) ...

vofa.addel.hu
A-B-C Hygiene Kft
A-B-C Hygiene Kft
http://hygishop.hu/

Tork, JohnsonDiversey, Taski és egyéb higiéniai termékek ingyenes házhoz szállítása országszerte. Porszívó, súroló, és egyéb takarítógépek, és a hozzá való vegyszereket is beszerezheti nálunk. Ha gondolja, ingyenesen kimegyünk Önhöz, felmérjük a helyszínt, és ajánlatot adunk. Vásároljon a legnagyobb hazai szakkereskedőtől!

hygishop.hu
Tisztítószer-webshop
Tisztítószer-webshop
http://www.tisztitoszer-webshop.hu

Fő profilunk: a takarításhoz szükséges, illetve a takarítástechnológia egészét kielégítő tisztítószerek forgalmazása (import és belkereskedelmi forrásból). Igyekszünk széles termékskálával ,mérsékelt árakkal,állandó akciókkal vonzóvá tenni kínálatunkat. Termékeinket Magyarország bármely településére eljuttatjuk megrendelőinknek,saját járműparkunk vagy futárszolgálat igénybevételével. Kedvezményes szállítási díjainkkal is vásárlóinkat támogatjuk! Cégünk törekszik a környezetkímélő termékek és technológiák alkalmazására, Az általunk forgalmazott termékek és szolgáltatásaink: - ár/érték aránya kiválló - HACCP rendszer követelményeinek megfelelnek - szükséges szakhatósági engedélyekkel rendelkeznek

www.tisztitoszer-webshop.hu
Poór-Talanít Bt.
Poór-Talanít Bt.
http://www.portalanit.neet.hu/kereskedelem.html

Tisztelt Szerkesztő! Figyelmébe ajánlanám a feniti weblapot megjelenésre. Üdvözlettel: P. Lajos

www.portalanit.neet.hu
Tisztítószerek, építőanyag-elérhető áron!
Tisztítószerek, építőanyag-elérhető áron!
http://www.balint-epitoanyag.hu/

Valódi megoldásokat keres, hogy minél simábban, bonyodalmak nélkül, jó áron és időben jusson hozzá a megfelelő Tiszítószerekhez és építőanyagokhoz? Nézzen körül nálunk! Nálunk mindent egy helyen megtalál építéshez, felújításhoz, barkácsoláshoz - kis tételben is! Ha az igénye szerinti anyag nincs, beszerezzük!

www.balint-epitoanyag.hu
Clean Center Kft.
Clean Center Kft.
http://cleancenter.hu/vegfelhasznalo/

A jó hírnévhez jó higiénia kell! Termékeink küldetése az üzletedhez méltó higiéniát megteremteni. 1. Vedd meg kényelmesen, webáruházban a szükséges higiéniai termékeket, ingyenesen kézhez kapva. 2. Használd a termékeket és hamar meggyőződhetsz arról, hogy Neked készültek. Ergonomikus flakonok, és bennük hatékony termékek segítik a munkavégzést élvezhetővé tenni. 3. Ha tetszik amit kaptál, nem kell kidobnod a flakonokat, legközelebb utántöltőt is vásárolhatsz, amellyel pénzt spórolsz és a környezetet is véded. 4. Ha nem tetszik, amit kaptál, akkor 90 napig visszaküldheted oda, ahol megvetted és ott visszafizetik az árát. Köszönjük, ha minket választasz! Higiéniai termékek: felülethigiénia, szaniterhigiénia, padlóhigiénia, univerzális vegyszereksíroldás - ipari zsíroldás, kézhigiénia, gépi mosogatás, kézi mosogatás, szőnyeghigiénia, textilhigiénia, ezüsttisztítás

cleancenter.hu
Kataboltja - Tökéletes tisztaság mérgek nélkül -
Kataboltja - Tökéletes tisztaság mérgek nélkül -
http://www.kataboltja.hu/

www.kataboltja.hu - Mosódió és más biotisztítószerek - Hatékony folttisztítás. Antiallergén, környezetbarát és olcsó. Tökéletes tisztaság, mérgek nélkül.

www.kataboltja.hu
Mosó- és tisztítószer webáruház
Mosó- és tisztítószer webáruház
http://www.mososzerkiraly.hu

Ön is hosszan tartó ragyogó tisztaságot szeretne otthonába, és puha, kellemes tapintású tiszta ruhákat szeretne hordani? Válassza a minőségi mosó- és tisztítószereinket! Válogasson Ön is kedvére a kiváló minőségű öko-bio mosószerek, öblítők, ápoló- és súrolószerek, illetve egyéb tisztítószerek közül! Cégünk lakossági, intézményi és éttermi higiéniai termékek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik, ráadásul a megrendelt termékeket Székesfehérvár egész területén ingyen eljuttatjuk otthonába!

www.mososzerkiraly.hu
Göller Bt. a megbízható higiénia
Göller Bt. a megbízható higiénia
http://www.goller.hu

A Göller Bt. célul tűzte ki, hogy a higiéniai papír- és vegyi termékek, felmosókocsik szállításával, komplett szolgáltatások nyújtásával, szortimentünk alakításával mindig arra törekszünk, hogy ügyfeleink igényeit profi módon és kedvező feltételekkel elégítsük ki. Kínálatunkban megtalálhatók szappanok, hozzá higiéniai adagolók, kézszárítók, HORECA termékek, takarítógépek...

www.goller.hu
Oldal leírása
takaritas.wyw.hu: Takarítás katalógus. Takarító cégek Budapesten és vidéken. Tisztítószer forgalmazók. Szőnyegtisztítás, lomtalanítás, duguláselhárítás, szőnyegpadló tisztítás, tisztítószerek, és rovarirtással foglalkozó vállalkozások.
Gyűjteményünkben 374 válogatott takarítás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 374 | Várakozó linkek: 6 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 44038