Takarítógép és eszközforgalmazók > Takarítás - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Takarítógép és eszközforgalmazók > 30 weboldal. Kategória leírása: Takarítógép és eszközforgalmazók

takaritas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Árukereső - Takarítógép vásárlás, árak összahasonlítása
Árukereső - Takarítógép vásárlás, árak összahasonlítása
http://www.arukereso.hu/porszivo-takaritogep-c3170/

Válogasson a forgalmazók kínálatából! Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb terméket a legjobb áron!

www.arukereso.hu
Sanitari Kft
Sanitari Kft
http://www.sanitari.hu/

3M termékek. Cleartex szennyfogó szőnyegek. DuPont Ipari és tisztatér törlőkendők. Euromop takarítóeszközök. INNOVENG tisztítószerek. Lindhaus porszívók. OMM Automata súrológépek. RCM seprőgépek, súrológépek. TANA tisztítószerek.

www.sanitari.hu
Professzionális tisztítástechnológia
Professzionális tisztítástechnológia
http://www.horobkft.hu

Tíz éve foglalkozunk professzionális takarítástechnológiával. Teljeskörû szolgáltatást nyújtunk, azaz a gépek, eszközök, tisztítószerek eladásán felül technológiai segítséget nyújtunk partnereinknek, melyeket elsõkézbõl a gyártók által biztosított oktatásokon sajátítunk el. Segítünk adott pénzügyi kereteken belül a technológiának megfelelõ leggazdaságosabb megoldást biztosítani. Beszállítóink megbízhatóak, kiváló minõségû termékek gyártói. Sok éves kapcsolatainknak köszönhetõen folyamatos, nagy raktárkészlettel rendelkezünk, az ismert igényekhez igazodva. Szállítási határidõnk rövid, legtöbb esetben raktárról, egyébként kb. 2 héten belül szállítjuk a megrendelt termékeket. Saját szervizünknek, valamint a szükséges alkatrész- és tartozékraktárnak köszönhetõen gyors, hatékony szolgáltatást nyújtunk. A jó minõség és gyors szerviz mellett rendkívül kedvezõ árakat tudunk biztosítani.

www.horobkft.hu
B-M Clean Kft.
B-M Clean Kft.
http://www.bmclean.hu/

Ipari, kézi takarító eszközök, ablaktisztító eszközök, -szerek, higiéniai termékek: mosdó és toalett felszerelések, ipari porszívók, takarító-, súroló-, tisztítógépek, víz alatti medencetisztítók valamint betoncsiszoló gépek forgalmazója.

www.bmclean.hu
Unger
Unger
http://www.unger.hu/

Unger ablak lehúzók, teleszkópok, kőlehúzók és egyéb különleges takarító szerszámok forgalmazója.

www.unger.hu
Sigron '90 Kft.
Sigron '90 Kft.
http://www.sigron.hu/

A széles termékskálában megtalálhatóak az angol NUMATIC cég por- és vízszívó gépei, szőnyeg- és kárpittisztító gépei, hotel és szerviz kocsijai, az olasz RCM MOTOSCOPE cég seprőgépei, az olasz EUROMOP cég takarító és felmosó kocsijai.

www.sigron.hu
Flor Kft.
Flor Kft.
http://www.florkft.hu/

Gyári képviselete és hivatalos márkaszervize az olasz Fiorentini padlótisztító automatáinak. Importőre a Ghibli, az Euromop, és Wirbel termékeinek.Magyarországi forgalmazója a Hagleitner és a Tork higiéniai rendszerének, valamint a Tana tisztítószereknek.

www.florkft.hu
Diversal Kft.
Diversal Kft.
http://www.diversal.hu/

Gansow, IPC, Soteco takarítógépek forgalmazója. Ezen gépek széles skálája alkalmas bármilyen méretű, külső-belső terület takarítására, söprésére. Továbbá a TTS takarítóeszközök valamint a Buls és Tana tisztítószerek viszonteladója.

www.diversal.hu
EE Hungary Kft.
EE Hungary Kft.
http://www.eehungary.hu/

A takarításhoz szükséges, illetve a takarítástechnológia egészét kielégítő gépek, eszközök, tisztítószerek forgalmazása (import és belkereskedelmi forrásból).

www.eehungary.hu
Vegyszer nélküli gőztisztítók - Topshop.hu: gőztisztító
Vegyszer nélküli gőztisztítók - Topshop.hu: gőztisztító
http://www.topshop.hu/haztartas/takaritas

Takarítsa ki lakását a gőz erejével! A gőztisztítókat vegyszerek nélkül is használhatja és egészségre teljesen ártalmatlanok, így biztonságon letisztíthatja a gyermekjátékokat is. Ha ellátogat oldalunkra, a www.topshop.hu-ra, akkor több típusból választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet. A gőztisztítókkal bármint lefertőtleníthet és a lakás minden helyiségében használhatja. H2O Mop x5, H2O Mop Ultra, Steam Brush textilgőzölő, Rovus Steam Mop Gőzölős felmosó, stb gőztisztítók várják honlapunkon!

www.topshop.hu
Clean Market
Clean Market
http://www.cleanmarket.hu/

Súrológépek, sepregetők, tisztítószerek, falfirka eltávolítás, használt gépek, takarító kocsik, ...

www.cleanmarket.hu
Maxter Clean
Maxter Clean
http://www.maxterclean.hu/

A Maxter Clean Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság az ALTO/KEW/WAP gépek hivatalos márkakereskedése és szakszervize.

www.maxterclean.hu
Nederman Magyarország Kft.
Nederman Magyarország Kft.
http://www.elszivastechnika.hu/

A Nederman a világ vezető gyártója a veszélyes ipari szennyezőanyagok (füstök, porok, gőzök) elszívása és kiszűrése területén. Hatékony megoldásokkal rendelkezik a szemcsés ipari melléktermékek vákuumos elszívására és szétválasztására, valamint automata felcsvélésű kábel- és tömlődobokkal elszívási, valamint gáz- és folyadékszállítási feladatokra.

www.elszivastechnika.hu
Takarítóeszközök, takarítógépek
Takarítóeszközök, takarítógépek
http://www.takaritastechnologia.hu

Takarítástechnológia = takarítógép + takarítóeszköz + tisztítószer + technológiai utasítás Teljes körű technológiát kínálunk minden ügyfelünk és látogatónk számára, hiszen a tisztítási tényezők legoptimálisabb beállításval lehet a legjobb munkát végezni. Az elért hatékonyság idő, munkabér és költség megtakarítást eredményez, amely a megrendelőink elégedettségét jelenti. Ez a szemlélet vezérelt a kínálatunk kialakításánál. Kíváló gépek, praktikus eszközök, hatékony tisztítószerek összeállításával érhetjük el a legjobb eredményt. Cégünk ISO 9001:2001 minőségbiztosítási rendszert működtet, a "takarítógépek és alkatrészeik, tisztítószerek, mosdóhigiéniai termékek kereskedelme, takarítógépek javítása, tisztítástechnológiai rendszerek kivitelezése" érvényességi területen auditálva.

www.takaritastechnologia.hu
Olcsó, akciós porszívó, takarítógép - árukereső.hu
Olcsó, akciós porszívó, takarítógép - árukereső.hu
http://www.arukereso.hu/porszivo-takaritogep-c3170/

Az Árukereső segít a vevőnek a számára legjobb porszívót, a legjobb ár-érték arányban megtalálni. A szívóteljesítmény nagyjából a tájékoztatókban feltüntetett teljesítmény negyede, vagyis ha 1200 Watt a teljesítmény, akkor a szívóteljesítmény csak 300 Watt körül van. A hatékonyság szempontjából a szívóteljesítmény a lényeges, 250-300 Watt az ajánlott minimum.

www.arukereso.hu
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
takaritas.wyw.hu: Takarítás katalógus. Takarító cégek Budapesten és vidéken. Tisztítószer forgalmazók. Szőnyegtisztítás, lomtalanítás, duguláselhárítás, szőnyegpadló tisztítás, tisztítószerek, és rovarirtással foglalkozó vállalkozások.
Gyűjteményünkben 374 válogatott takarítás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 374 | Várakozó linkek: 6 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 44038