Szőnyegtisztítás > Takarítás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szőnyegtisztítás > 25 weboldal. Kategória leírása: Szőnyegtisztítás

takaritas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Révész Zoltán vegytisztító
http://www.szonyegtisztitok.hu/

Minőségi szőnyegtisztítás mélymosás, vegytisztítás, szegés, javítás, teljes por és atkátlanítás 2-3 nap alatt. Helyszíni padlószőnyeg tisztítás. Meglévő szőnyegek méretre vágása, formázása igény szerint. Kárpitozott bútorok tisztítása a helyszínen.

Révész Zoltán vegytisztító
Patyolat
http://www.patyolat.hu/

Professzionális szőnyegtisztítás mélymosásos módszerrel.

Patyolat
Shirt Express
http://www.szonyegtisztitas.hu/

A Shirt Express 17 éve foglalkozik tisztítással és takarítással. Szőnyegtisztítást elsősorban cégeknek végez, de 1999.-től lakossági megrendeléseket is készséggel teljesít. Szakszerű, minőségi szőnyegtisztítás teljes portalanítással!

Shirt Express
Nagy Armand
http://nagyarmand.uw.hu/index.html

Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás magánszemélyeknek és közületeknek egyaránt.

Nagy Armand
Putz-All Bt.
http://www.szonyegputz-all.hu/

Szőnyegtisztítás háztól-házig Helyszíni padlószőnyeg-tisztítás Kárpittisztítás (bútor és autókárpit) Belépőszőnyegek tisztítása cserével

Putz-All Bt.
Kárpittisztítás szőnyegfertőtlenítés
http://www.szonyegtisztitas.com/

Minden típusú szőnyeg tisztítása háztól-házig 2 nap alatt. A szolgáltatás Budapest teljes területén és Pest megye egyes részein vehető igénybe. Ha Ön is úgy gondolja, hogy a mikroorganizmusok elszaporodása veszélyekkel jár családjára, akkor állítsa meg ezt a folyamatot. Ha tapasztalt szakembereinkhez fordul, akkor azonnal megkapja a biztos és jó megoldást. Fontos, hogy a lakástextíliák ne legyenek tele mikroszkópikus szennyeződésekkel, hiszen tapasztalt szakemberek nagyon gyors és biztos tisztítási technológiákkal mindezt megoldják. Önnek csak telefonálnia kell.

Kárpittisztítás szőnyegfertőtlenítés
Szőnyegtisztító és takarító express
http://www.szonyegtisztito.com/

Szőnyegtisztítás háztól házig. Helyszíni szőnyegtisztitás, kárpit tisztítás takarítás. Függöny sötétítő, pléd tisztítás. 06-20-417-16-21

Szőnyegtisztító és takarító express
szonyeg.hu
http://www.szonyeg.hu/

Minőségi szőnyegtisztítás, szegés, javítás. Háztól házig szállítás. Üzemi átvétel a Soroksári úton.

szonyeg.hu
A&H Hattyú Ruhatisztító - Szőnyegtisztítás
http://www.hattyuruhatisztitas.hu/

Továbbá rövid határidővel korrekt árral válalunk: - kézi szőnyeg tisztítás, vegyszeres tisztítás, mosás, szőnyegtisztító, mosoda, vegytisztító, szőnyegjavítás, piperemosás, foltkezelés, kilós mosás, fertőtlenítés, illatosítás, keményítés, vasalás.

A&H Hattyú Ruhatisztító - Szőnyegtisztítás
Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás: Egyének és cégek számára.
http://www.szonyegtisztitas-olcson.hu/

Szolgáltatásaink: Szőnyegtisztítás (padló-, és egyéb szőnyegek). Alkalmi és rendszeres szinten tartó tisztítás. Kárpittisztítás (autó-, bútor-, lakókocsi és egyéb kárpit). Rex és billiárdasztal tisztítás. Betörés után, az ujjlenyomat keresés nyomainak eltüntetése. Rágó,ragasztó, rozsda és egyéb speciális foltok eltávolítása. Csőtörés utáni kárelhárítás.

Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás: Egyének és cégek számára.
Padlószőnyeg tisztítás
http://www.padloszonyegtisztitas.hu/

Takarítócégünk - szőnyegpadló tisztítás üzletága - irodák, épületek, családi házak padlószőnyeg tisztításával foglalkozik.

Padlószőnyeg tisztítás
Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás házilag.
http://www.karpittisztitas-hazilag.hu

Ha Ön nem járatos a szőnyegtisztítás, kárpittisztítás rejtelmeiben, de házilag szeretne belevágni, először olvassa el ezt az oldalt!

Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás házilag.
Aktív habos szőnyegtisztítás allergén mentesítéssel
http://www.allergia-terapia.hu/szolgaltatasaink/szonyegtisztitas/

A szőnyegtisztítást két lépcsőben végezzük: először a mélyen lerakódott portól szabadítjuk meg a szőnyeget, ami az allergiásoknak is nagy segítség tüneteik enyhítésében. Ezt követi az aktív habos tisztítás, ami nem vizezi át a szálakat, és pár óra alatt meg is szárad az anyag. Szőnyege visszakapja eredeti színét, tisztaságát, és még a megfáradt szőnyegszálak is kiegyenesednek. A helyszínen dolgozunk, így végig kontrollálhatja munkánkat, és gyönyörködhet a drámai változásban.

Aktív habos szőnyegtisztítás allergén mentesítéssel
Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás. Egyének és cégek számára.
http://www.szonyegtisztitas-olcson.hu

Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás igen kedvező áron magánszemélyek és közületek számára Budapesten és vonzáskörzetében. A minőségről meggyőződhet honlapunk Galériájában. Non-Stop elérhetőség telefonon és e-mailben. 30/99-55-299 szonyegtisztitas.olcson@gmail.com

Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás. Egyének és cégek számára.
Házhozszőnyeg
http://www.hazhozszonyeg.hu/

Modern technológiával és több évtizedes szakmai gyakorlattal vállaljuk gépi és kézi gyártású szőnyegek mélymosását, háztól-házig szállítással Budapesten és Pest megyében. Igény szerint, felújítjuk a régi kopott szőnyegeket, újraszegjük és rojtozzuk az eredeti állapotnak megfelelően.

Házhozszőnyeg
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
takaritas.wyw.hu: Takarítás katalógus. Takarító cégek Budapesten és vidéken. Tisztítószer forgalmazók. Szőnyegtisztítás, lomtalanítás, duguláselhárítás, szőnyegpadló tisztítás, tisztítószerek, és rovarirtással foglalkozó vállalkozások.
Gyűjteményünkben 376 válogatott takarítás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 376 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 42326