Rovarirtás > 2. oldal > Takarítás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Rovarirtás > 2. oldal > 31 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Irtó Trió - Rágcsáló és rovarirtás garanciálisan
http://www.irtotrio.hu

Cégünk garanciálisan vállal rágcsáló és rovarirtást az ország egész területén! Kiemelten csótányirtás, darázsirtás, hangyairtás, bolhairtás, ágyi poloska irtás, egérirtás, patkányirtás! A HACCP rendszernek megfelelően végezzük tevékenységünket! Tökéletesen, Kártevőmentesen! Irtó Trió

Irtó Trió - Rágcsáló és rovarirtás garanciálisan
Rovarvadász - rovarirtás, rágcsálóirtás
http://rovarvadasz.hu

Nálunk egy helyen megoldást talál problémájára, legyen szó egészségügyi kártevők irtásáról (csótány, ágyi poloska, hangya, bolha, darázs, egér), repülő rovarok kellemetlenkedésének megszüntetéséről (szúnyog, légy, darázs, muslinca, stb.), vagy különböző kisállatok (nyest, menyét, pele, vakond, stb.) jelenlétének és/vagy károkozásának felszámolásáról. Célunk, hogy hosszútávú, minőségi megoldásokat nyújtsunk megrendelőinknek a kártevőirtás és a termék forgalmazás területén egyaránt.

Rovarvadász - rovarirtás, rágcsálóirtás
Rovarirtás, kártevőmentesítés
http://rovarirtas-kartevomentesites.hu

Szolgáltatásunk főbb részei a rovarirtás, egérirtás, molyirtás, patkányirtás, bolhairtás, csótányirtás, poloskairtás, hangyairtás, ezen kívül a folyamatos kártevő mentes állapot fenntartása, prevenciós tanácsadás, preventív (megelőző) kezelések, gépi fertőtlenítés, kézi fertőtlenítés, textília fertőtlenítés, kártevő kontroll, élve befogás, valamint a kártevők elleni védekezés szervezése. Rovarirtás, kártevő mentesítés közületeknek és magánszemélyeknek, a hét minden napján, hétvégén is!

Rovarirtás, kártevőmentesítés
Rojaker Kft.
http://www.rojaker.hu

A Rojaker.hu webáruház termékkínálatában megtalálhatóak a leghatékonyabb patkánymérgek, patkánycsapdák, nyestriasztók, vakondriasztók, szúnyogriasztók, bögölycsapdák, légyirtók, kutyariasztók és macskariasztók. Hatékony megoldásokat kínálunk a legkülönbözőbb kártevők elriasztására, legyen szó családi házak és nyaralók, teraszok és verandák, szállodák és vendéglátóhelyek szúnyog- és rovarirtásáról, valamint az állattenyésztésben és mezőgazdaságban, élelmiszerüzletekben, üzemekben, pékségekben és cukrászdákban szükséges rovarirtásról.

Rojaker Kft.
Energiatakarékos rovarcsapdák
http://www.elektromoscsapda.hu

Elektromoscsapda.hu webáruházunk kínálatában szereplő termékeink: rovarcsapda, elektromos rovarcsapda, szúnyogirtó, elektromos rovarirtó, elektromos szúnyogirtó, szúnyogcsapda, nyestriasztó, ultrahangos nyestriasztó, darázscsapda, légycsapda, ultrahangos kisállatriasztó, kézi kisállatriasztó, autós nyestriasztó, kártevőriasztó, macskariasztó, UV A fénycsövek, rovarcsapda ragadólapok...Honlapunkon részletes leírást talál mi

Energiatakarékos rovarcsapdák
Kártevőirtás Budapesten és vonzáskörzetében
http://www.x-terminator.hu/kategoria/csotanyirtas

Fő tevékenységi körünk közé a kártevőirtás, valamint a kártevőriasztók kereskedelme tartozik. Ezeket a rovarcsapdákat és kártevőriasztókat úgy válogattuk össze, szakmai szempontok (hatékonyság, felhasználhatóság, kivitel, értéktartás stb.) alapján, hogy otthoni felhasználástól kezdve, a vendéglátóhelyeken, az élelmiszer forgalmazó cégeken át, a raktározással vagy élelmiszer előállítással foglalkozó cégekig, mindenki megtalálja a számára megfelelő készülékeket.

Kártevőirtás Budapesten és vonzáskörzetében
Rovarirtás.biz
http://rovarirtas.biz

Elsősorban rovarok irtásával, illetve szellőzőtisztítással foglalkozik a cég kiváló árakon.

Rovarirtás.biz
Fáraó plusz74 Kft. - Monor
http://www.farao-plusz74-kft.hu/

Ha meggyűlt a baja a kártevőkkel, forduljon a Fáraó plusz74 Kft-hez! Cégünk sokéves tapasztalattal foglalkozik patkányok, rovarok, és más közegészségügyi kártevő teljes körű irtásával. Tekintse meg részleteinket weblapunkon!

Fáraó plusz74 Kft. - Monor
Kártevőírtás.com
http://xn--krtevirts-01ah45k.com/

Vállalkozásunk kártevők, rovarok és rágcsálók írtásával foglalkozik. Látogasson el weboldalunkra, tekintse meg szolgáltatásaink!

Kártevőírtás.com
Csótánymentesítés gélezéssel, permetezéssel
http://www.abatox.hu/rovarirtas/csotanyirtas

Precíz, alapos csótányirtás az Abatox Kft. szakemberei jóvoltából. Alacsony árakon végzik szolgáltatásaikat, több éves tapasztalattal.

Csótánymentesítés gélezéssel, permetezéssel
Darázsirtás a Balatonnál
http://www.balaton.darazsirtas.hu/

Darázsirtás a Balatonnál garanciával. Naprakész, mérsékelt árakkal várjuk a Balaton környéki igénylőket. Darázsirtást végzünk a balatoni településeken: Siófok, Tihany, Balatonföldvár, Balatonfüred, Veszprém, Balatonfenyves... Tel: 06 20 399 6445

Darázsirtás a Balatonnál
Korrekt rovarirtók
http://korrektrovarirtok.hu

Profi kártevőirtással foglalkozik a cég egyedi igények alapján, kedvező árakon.

Korrekt rovarirtók
Irtokiraly.hu
http://irtokiraly.hu

Profi, kedvező árakon történő rágcsáló- és rovarirtással foglalkozik a cég egyedi igények alapján.

Irtokiraly.hu
Darázsirtás szakemberekkel, hatékonyan
http://www.darazsirtas.hu/

Hatékony darázsirtó munkáinkat Budapesten, Pest megyében, és vidéken is végezzük, garanciával. Darázsirtás közületeknek és magánszemélyeknek egyaránt, hétvégén is!

Darázsirtás szakemberekkel, hatékonyan
Goldner Zoltán - budapesti darázsirtó
http://darazsirtasa.hupont.hu/

Gázmesteri képesítéssel rendelkező darázsirtó mester vállalja otthonában, kertjében, nyaralójában darazsak és egyéb rovarok szakszerű irtását és eltakarítását. Várom megtisztelő hívását: Goldner Zoltán (30) 552 1071

Goldner Zoltán - budapesti darázsirtó
Hirdetések
Oldal leírása
takaritas.wyw.hu: Takarítás katalógus. Takarító cégek Budapesten és vidéken. Tisztítószer forgalmazók. Szőnyegtisztítás, lomtalanítás, duguláselhárítás, szőnyegpadló tisztítás, tisztítószerek, és rovarirtással foglalkozó vállalkozások.
Gyűjteményünkben 374 válogatott takarítás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 374 | Várakozó linkek: 7 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 44092