Lomtalanítás > Takarítás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lomtalanítás > 12 weboldal. Kategória leírása: Lomtalanítás

takaritas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Lomtalanitas.com - Lakás, -iroda lomtalanítás
http://www.lomtalanitas.com/

Ismerkedjen meg cégünkkel, mely 1993 óta végez lakossági lomtalanításokat, és közületi - irodalomtalanításkat. Szolgálltatásaink : -lakáslomtalanítás -irodalomtalanítás -kézi rakodás, szállítás, -bútorlomtalanítás -iratlomtalanítás.

Lomtalanitas.com - Lakás, -iroda lomtalanítás
Költöztetés, lomtalanítás
http://www.1fuvar.hu/

Szolgáltatások: költöztetés, lomtalanítás, pince-, padlástakarítás, sittszállítás (zsákos), szemétszállítás, selejtezés, épületen belüli bútormozgatás, bútorszerelés, rakodás, csomagolás, igény szerinti bontási munkák.

Költöztetés, lomtalanítás
Fuvarozás - költöztetés és szállítás
http://www.bauerteher.hu

Költöztetés és fuvarozás. Bútorszállítás és teher fuvarozás. iroda költöztetés és pianínó szállítás.

Fuvarozás - költöztetés és szállítás
Konténeres sittszállítás, lomtalanítás gyorsan és olcsón
http://www.sittszallitas.com

Sittszállítás gyorsan, olcsón, pontosan. Tel.: 06(1)220-4804/06-20-414-0720 Konténeres szállítás rakodása, Kerti és zöldhulladék-, Lomtalanítási és vegyeshulladék-, Köbméteres építőanyag-, Építési és bontási törmelék elszállítása.

Konténeres sittszállítás, lomtalanítás gyorsan és olcsón
Fősped Tehertaxi Kft.
http://www.fosped.hu

Iroda költöztetés, lakás költöztetés Budapest és 30 km-es vonzáskörzetében igény szerint csomagolással, rakodással. Fuvarozás, anyagmozgatás kézi és gépi rakodással igény szerint. Nehézgépszállítás komplex gépszállító egységekkel. Házhoz szállítás, áruterítés, lomtalanítás. Tehergépjárművek bérbeadása nagyvállalatok részére. További információt oldalunkon talál, vagy hívjon minket bizalommal. Email-es megkeresésére kevesebb, mint 24 órán belül reagálunk.

Fősped Tehertaxi Kft.
Konténeres sittszállítás
http://www.bencsicskontener.hu

Cégem a konténeres sittszállítás mellett részt vesz Budapest Közszolgáltatási keretein belül a szemétszállításban, melyet tömörítős gépjárműveimmel végzek. Vállalkozásom rendelkezik minden olyan szükséges engedéllyel, ami a munkák elvégzéséhez szükséges. Minőségirányításunk ISO 9001:2001, és ISO 14000:2500 környezetirányítási rendszertanúsítással is rendelkezünk.

Konténeres sittszállítás
Költöztetés, lomtalanítás belföldön
http://www.12-esteher.hu

Költöztetés és lomtalanítás sok éves tapasztalattal. Munkánkra teljes körű garanciát vállalunk.

Költöztetés, lomtalanítás belföldön
Konténer rendelés, lomtalanítás Budapest
http://kontener.centrumkontener.hu/

Konténer rendelés, sittszállítás Budapest! Ha konténer, akkor Gyarmax Teher Kft.! A Gyarmax Teher Kft. Budapesten és közvetlen környékén tud versenyképes árakon, és színvonalon szolgáltatni. Cégünk kőbányai (Bp. X.ker.) telephellyel rendelkezik, és az összes Budapest és környéki lerakóteleppel kapcsolatban áll. Tevékenységeink: Konténer, konténer rendelés, sittszállítás.

Konténer rendelés, lomtalanítás Budapest
Severtius - költöztetés és lomtalanítás.
http://www.koltoztetes-szallitas-s-transport.hu/lomtalanitas

Költöznél és van jó néhány cuccod, amely lomtalanításra vár? Nekünk ez sem probléma, mivel a Severtius cég ezt is vállalja.

Severtius - költöztetés és lomtalanítás.
Konténeres sittszállítás, konténer rendelés
http://www.bencsicskontener.hu

Vállalkozásunk rendelkezésére áll, ha konténerre van szüksége, vagy konténeres sittszállítást kell elvégezni, otthonába, vagy az üzemi területen.

Konténeres sittszállítás, konténer rendelés
Lomtalanítás profi csapattal, országosan
http://tutiteher.hu/lomtalanitas

Ne vesződjön vele, mi megszabadítjuk a fölös lomoktól! A feleslegessé vált bútorokat, tárgyak elszállítását is vállaljuk. Teljes családi ház, iroda, lakás kiürítését is megoldjuk. A lomtalanítás során nem hagyunk hátra szemetet. A munkánkkal minél kevésbé zavarjuk a lakókörnyezetet, és próbáljuk gyorsan elvégezni a megbízásunkat. A keletkező lomot hivatalos hulladékkezelőnél helyezzük el. Ha bizonytalan az elszállítandó dolgok mennyiségében, ingyenesen felmérjük a terepet, előre egyeztetett időpontban. Ha nem tudja becsomagolni, összepakolni az elszállítandó lomokat, úgy ebben is segítségére leszünk. Hívjon minket, nem fogunk csalódást okozni!

Lomtalanítás profi csapattal, országosan
Költöztetés Budapesten, bútorszállítás
http://www.olcsokoltoztetes1.hu

A költözés tengernyi irritáló hercehurcával jár. Pakolás közben ügyelni kell a ház és a felszerelések, bútorok épségére egyaránt. Keskeny helyeken, lépcsőkön kifejezetten problémát okoz a grandiózus bútorok szállítása. Az optimális csomagolás, a biztos rögzítés és a kellő méretű teherautó lényeges kellék. Az olcsokoltoztetes1.hu csapata hozzáértő emberekkel, felszereléssel, teherautókkal és figyelemmel garantálja, hogy a költözés során sem a bútorokban, sem a lakásban nem keletkezik kár. Kedvező árak és áttekinthető számlázás nem tartalmaz rejtett költséget. Megszabadul a költözéssel járó bajoktól.

Költöztetés Budapesten, bútorszállítás
Hirdetések
Oldal leírása
takaritas.wyw.hu: Takarítás katalógus. Takarító cégek Budapesten és vidéken. Tisztítószer forgalmazók. Szőnyegtisztítás, lomtalanítás, duguláselhárítás, szőnyegpadló tisztítás, tisztítószerek, és rovarirtással foglalkozó vállalkozások.
Gyűjteményünkben 374 válogatott takarítás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 374 | Várakozó linkek: 7 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 44090