Lomtalanítás > Takarítás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lomtalanítás > 17 weboldal. Kategória leírása: Lomtalanítás

takaritas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Lomtalanitas.com - Lakás, -iroda lomtalanítás
http://www.lomtalanitas.com/

Ismerkedjen meg cégünkkel, mely 1993 óta végez lakossági lomtalanításokat, és közületi - irodalomtalanításkat. Szolgálltatásaink : -lakáslomtalanítás -irodalomtalanítás -kézi rakodás, szállítás, -bútorlomtalanítás -iratlomtalanítás.

Lomtalanitas.com - Lakás, -iroda lomtalanítás
Költöztetés, lomtalanítás
http://www.1fuvar.hu/

Szolgáltatások: költöztetés, lomtalanítás, pince-, padlástakarítás, sittszállítás (zsákos), szemétszállítás, selejtezés, épületen belüli bútormozgatás, bútorszerelés, rakodás, csomagolás, igény szerinti bontási munkák.

Költöztetés, lomtalanítás
Fuvarozás - költöztetés és szállítás
http://www.bauerteher.hu

Költöztetés és fuvarozás. Bútorszállítás és teher fuvarozás. iroda költöztetés és pianínó szállítás.

Fuvarozás - költöztetés és szállítás
Konténeres sittszállítás, lomtalanítás gyorsan és olcsón
http://www.sittszallitas.com

Sittszállítás gyorsan, olcsón, pontosan. Tel.: 06(1)220-4804/06-20-414-0720 Konténeres szállítás rakodása, Kerti és zöldhulladék-, Lomtalanítási és vegyeshulladék-, Köbméteres építőanyag-, Építési és bontási törmelék elszállítása.

Konténeres sittszállítás, lomtalanítás gyorsan és olcsón
Konténeres sittszállítás
http://www.bencsicskontener.hu

Cégem a konténeres sittszállítás mellett részt vesz Budapest Közszolgáltatási keretein belül a szemétszállításban, melyet tömörítős gépjárműveimmel végzek. Vállalkozásom rendelkezik minden olyan szükséges engedéllyel, ami a munkák elvégzéséhez szükséges. Minőségirányításunk ISO 9001:2001, és ISO 14000:2500 környezetirányítási rendszertanúsítással is rendelkezünk.

Konténeres sittszállítás
Költöztetés, lomtalanítás belföldön
http://www.12-esteher.hu

Költöztetés és lomtalanítás sok éves tapasztalattal. Munkánkra teljes körű garanciát vállalunk.

Költöztetés, lomtalanítás belföldön
Severtius - költöztetés és lomtalanítás.
http://www.koltoztetes-szallitas-s-transport.hu/lomtalanitas

Költöznél és van jó néhány cuccod, amely lomtalanításra vár? Nekünk ez sem probléma, mivel a Severtius cég ezt is vállalja.

Severtius - költöztetés és lomtalanítás.
Konténeres sittszállítás, konténer rendelés
http://www.bencsicskontener.hu

Vállalkozásunk rendelkezésére áll, ha konténerre van szüksége, vagy konténeres sittszállítást kell elvégezni, otthonába, vagy az üzemi területen.

Konténeres sittszállítás, konténer rendelés
Lomtalanítás profi csapattal, országosan
http://tutiteher.hu/lomtalanitas

Ne vesződjön vele, mi megszabadítjuk a fölös lomoktól! A feleslegessé vált bútorokat, tárgyak elszállítását is vállaljuk. Teljes családi ház, iroda, lakás kiürítését is megoldjuk. A lomtalanítás során nem hagyunk hátra szemetet. A munkánkkal minél kevésbé zavarjuk a lakókörnyezetet, és próbáljuk gyorsan elvégezni a megbízásunkat. A keletkező lomot hivatalos hulladékkezelőnél helyezzük el. Ha bizonytalan az elszállítandó dolgok mennyiségében, ingyenesen felmérjük a terepet, előre egyeztetett időpontban. Ha nem tudja becsomagolni, összepakolni az elszállítandó lomokat, úgy ebben is segítségére leszünk. Hívjon minket, nem fogunk csalódást okozni!

Lomtalanítás profi csapattal, országosan
Tici Transport - Profi Lomtalanítás
https://ticitransport.hu/lomtalanitas/

Lomtalanítást Budapest egész területén és Pest megye számos településén végzünk, lakossági és céges ügyfeleink részére egyaránt. A felgyülemlett lomok elszállításának folyamata, szinte teljes mértékben megegyezik a zsákos sittszállítás folyamatával. A lomok elszállításakor sem történik konténer kihelyezése, hanem teherautóval szállítjuk el a felgyülemlett lomot és az egyéb nem veszélyes hulladékokat, valamint természetesen a rakodást és mi végezzük. Vállalunk pincéből és emeletekről történő hulladék kitermelést is, mivel pontosan ez cégünk egyik legnagyobb erőssége! Egyedileg gyártott technikai felszerelésinknek köszönhetően, nem akadály még a nehezebben hozzáférhető helyekről sem, a lomok és egyéb megunt kacatok kitermelése. Amennyiben egy megbízható és profi céget keres, a felgyülemlett lomok és egyéb nem veszélyes hulladékok elszállítására, akkor a legjobb helyen jár. Mi nem csak nagy szavakkal dobálózunk! Ha minket hív, akkor az itt leírtakat be is bizonyítjuk!

Tici Transport - Profi Lomtalanítás
Költöztetés Budapesten, bútorszállítás
http://www.olcsokoltoztetes1.hu

A költözés tengernyi irritáló hercehurcával jár. Pakolás közben ügyelni kell a ház és a felszerelések, bútorok épségére egyaránt. Keskeny helyeken, lépcsőkön kifejezetten problémát okoz a grandiózus bútorok szállítása. Az optimális csomagolás, a biztos rögzítés és a kellő méretű teherautó lényeges kellék. Az olcsokoltoztetes1.hu csapata hozzáértő emberekkel, felszereléssel, teherautókkal és figyelemmel garantálja, hogy a költözés során sem a bútorokban, sem a lakásban nem keletkezik kár. Kedvező árak és áttekinthető számlázás nem tartalmaz rejtett költséget. Megszabadul a költözéssel járó bajoktól.

Költöztetés Budapesten, bútorszállítás
Lakás és iroda lomtalanítás Budapesten szakértő költöztetőkkel.
http://fuvarozas-koltoztetes.com/lomtalanitas-zsakos-sittszallitas/

Lomtalanítás Budapesten (is) cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Vállajuk lakások, irodák, családi házak lomtalanítását, részleges vagy teljes kiürítését. Munkáink közben figyelünk a környezetünkre, körülményekre is. Nem hangoskodunk, kerüljük a feltűnést, tehát velünk a budapesti lomtalanítás is gond nélkül lebonyolítható. A teherautót igyekszünk úgy pakolni, hogy a raktér kapacitása maximálisan ki legyen használva. Az árképzésünk is könnyen átlátható, kiszámítható. A lomtalanítandó áruról mindig kérek leírást, ha nem tudom felmérni, így előre megsaccolom a budapesti lomtalanítás várható költségeit. Így, csak kellemes meglepetés érheti a lomelszállítás végén, ha velünk lomtalanít. A honlapomon minden adatot megtalál (elérhetőségek, lomtalanítás árak, képek, teherautó adatai, céges adatok stb). Természetesen számlaképesek vagyunk, nem kell előre szólnia, ha áfás számlát kér a budapesti lomtalanításról. Természetesen a lomtalanítás Budapest vonzáskörzetében is igénybe vehető nálunk.

Lakás és iroda lomtalanítás Budapesten szakértő költöztetőkkel.
Koncz 2004 Bt. - Lomtalanítás - Sittszállítás
https://lomtalanitas-sittszallitas.hu/

Legyen szó bárminemű építési törmelék elszállításáról, lomról, egyéb nem veszélyes hulladékról, ránk bármikor számíthat. Fontos megjegyezni, hogy konténer kihelyezésével nem foglalkozunk, ezért területfoglalási engedély kéréssel sem kell bajlódniuk, mert tehergépjárműveinkel szinte bárhova gond nélkül be tudunk menni. A bezsákolt sittet, építési hulladékot, lomot, kisteherautóval szállítjuk el, és természetesen kollégáink saját kezűleg pakolják fel az elszállítani kívánt építési törmeléket, a tehergépjárműre. Előzetesen egyeztetve mi is elvégezzük a sitt bezsákolását, és ebben az esetben Önnek, ezzel a dologgal sem kell már bajlódnia. Budapesti székhelyünkből adódóan, a fővárosban esedékes zsákos sittszállítással, lomtalanítással, építési törmelék elszállítással kapcsolatos munkáinkat sokkal kedvezőbb áron tudjuk vállalni budapesti megrendelőink részére, mintha Ön a fővároson kívül eső területeken lakna.

Koncz 2004 Bt. - Lomtalanítás - Sittszállítás
Rotter Trans Konténer
http://kontener-sitt-szallitas.hu/

Cégünket a megbízhatóság, pontosság, rugalmasság jellemzi. 2003 óta vagyunk jelen a picon, mint belföldi és nemzetközi szállítmányozók a vevők legnagyobb megelégedettségére. Veszélyes hulladék kivételével szinte minden fajta hulladék elszállítása vállaljuk kedvező áron Dunakeszi és Göd vonzáskörzetében. A szállítást 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 köbméteres (m3) konténerekkel végezzük. Kérem minden esetben kérjen tájékoztatást a szolgáltatás díjairól telefonon: +36 30 334 9710

Rotter Trans Konténer
Vibo Trans
https://www.fuvarozas-lomtalanitas.hu

A Vibo Trans egy lomtalanítással, fuvarozással, veszélyes hulladék szállításával foglalkozó cég. Munkálatainkat Gödön, Vácon, Újpesten, Csomádon, Fóton és Veresegyházán végezzük. Képesítéssel rendelkező szakemberekkel dolgozunk.

Vibo Trans
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
takaritas.wyw.hu: Takarítás katalógus. Takarító cégek Budapesten és vidéken. Tisztítószer forgalmazók. Szőnyegtisztítás, lomtalanítás, duguláselhárítás, szőnyegpadló tisztítás, tisztítószerek, és rovarirtással foglalkozó vállalkozások.
Gyűjteményünkben 376 válogatott takarítás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 376 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 42326