Higiéniai termékforgalmazók > Takarítás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Higiéniai termékforgalmazók > 20 weboldal. Kategória leírása: Higiéniai termékforgalmazók

takaritas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Merida
http://www.merida.hu/

Folyékony szappanadagolók, papírtörölköző és toalettpapír tartók, elektromos kézszárítók, légfrissítők, valamint az ezekhez szükséges töltőanyagok, folyékony szappanok és személyi higiéniai papírtermékek forgalmazója.

Merida
Hagleitner
http://www.hagleitner.hu/

A termékpaletta tisztítószerek, illatosított tisztítók, illatolajok, valamint szappan-utántöltetek és speciális termékek optimálisan egymásra illeszthető választékát foglalja magában.

Hagleitner
Clean Center
http://www.cleancenter.hu/

Konyhai és épülethigiéniai tisztítószerek valamint Tork higiéniai szerek forgalmazója.

Clean Center
Higiénia Kft.
http://www.higienia.hu/

Hagleitner, CWS, Kimberly Clark, TORK, UNGER termékek mellett az olcsóbb de tartós, minőségükben jó készülékek, papírok, folyékony szappanok, ipari és háztartási tisztítószerek forgalmazója.

Higiénia Kft.
Tork
http://www.tork.hu/

A Tork mind a személyes higiénia, mind az iparban megtalálható törlési, tisztítási és polírozási műveletek számára nyújt megoldást. Ezen kívül szalvéták és speciális egészségügyi termékek teljes választékával is rendelkezik.

Tork
Tissue Kft.
http://www.tissue.hu/

Háztartási, higiéniai papír termékek, folyékony szappan adagolók, papírtörölköző, és toalett papírtartók, valamint folyékony szappanok, papírtörölközők, toalettpapírok, papírszalvéták forgalmazása.

Tissue Kft.
Treff Duó Kft.
http://www.treffduokft.hu/

Üzemi és létesítmény higiénia termékek forgalmazása és vegyi áru nagykereskedelem.

Treff Duó Kft.
Szabados-Higiénia Pécs
http://www.szabados-higienia.hu

Folyékony szappanadagolók, papírtörölköző és toalettpapír tartók, légfrissítők, valamint az ezekhez szükséges töltőanyagok, folyékony szappanok és higiéniai papírtermékek, valamint tisztító és fertőtlenítőszerek forgalmazója.

Szabados-Higiénia Pécs
Ledniczky Higiénia
http://www.ledniczky.hu/

A mi feladatunk, hogy Ön a legegyszerűbben juthasson egy esztétikus, könnyen kezelhető higiéniai rendszerhez. Az általunk kínált készülékek és töltőanyagok vásárlóink legmagasabb igényeit is kielégíthetik, ...

Ledniczky Higiénia
3M
http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/hu_HU/EU-HomeLeisure/Home/ProdInfo/Cle ...

Saroktisztítók, háztartási szivacsok, mikroszálas törlőkendők forgalmazója.

3M
Germstar irodai és személyi higiénia
http://www.germstararuhaz.hu

Germstar irodai és személyes higiéniai termékek otthonra és irodaházakba.

Germstar irodai és személyi higiénia
Kéztörlő, ipari törlő
http://www.higinagyker.hu/ipari-torlo-keztorlo.htm

Kéztörlő, ipari törlő és egyéb higiéniai termékek, eszközök forgalmazása, tisztítószerek

Kéztörlő, ipari törlő
Katrin higiéniai megoldások
https://www.hu.katrin.com/

Higiéniai megoldások minden felhasználási területre. Mosdóhigiénia, ipari higiénia, adagolástechnika.

Katrin higiéniai megoldások
Higiéniai kézfertőtlenítő adagoló
http://haccpinfo.hu/kezfertotlenito

A higiéniai kézfertőtlenítés napjainkban egyre inkább az előtérbe kerül. Gyakorta megesik ugyanis, hogy vendéglátó egységekben, vagy kirakodó vásárokon, rendezvényeken, esetleg mozgó árusok, büfék esetében étkezés, illetve az étellel való érintkezés előtt nincs lehetőség megfelelő kézfertőtlenítésre. Az általunk kínált kézfertőtlenítő adagoló berendezés gyors és hatékony megoldást jelent a higiéniai problémákra. A berendezés akkumulátorról működik, így szinte bárhova telepíthető és szükség esetén át is helyezhető. A berendezés bármely a piacon beszerezhető kézfertőtlenítő folyadékkal működtethető.

Higiéniai kézfertőtlenítő adagoló
Atlantic Higiénia Kft tisztítószer nagykereskedés
https://atlantichigienia.hu

Higiéniai termékek széles palettája: általános felhasználású termékek, háztartási tisztítószerek és intézményi, professzionális tisztítószerek raktárról, gyors kiszállítással. Célunk, hogy ne csupán vásároljon nálunk, hanem partneri együttműködést szeretnénk kialakítani. Számunkra magától értődő, hogy ügyfeleink elégedettsége kell, hogy az első számú prioritásunk legyen, ennek elérése érdekében minden tőlünk telhetőt megteszünk. Kiemelt termékeink: kéztörlő papírok, kéztörlő adagolók, szappanok, és professzionális tisztítószerek. Kiemelt gyártók, akiknek a termékeit forgalmazzuk: Tork, Kiehl, Celtex, Vikan. Amennyiben kérdése van, esetleg nem találta meg azt a terméket, amit keresett, feltétlenül vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén (részletek a honlapon).

Atlantic Higiénia Kft tisztítószer nagykereskedés
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
takaritas.wyw.hu: Takarítás katalógus. Takarító cégek Budapesten és vidéken. Tisztítószer forgalmazók. Szőnyegtisztítás, lomtalanítás, duguláselhárítás, szőnyegpadló tisztítás, tisztítószerek, és rovarirtással foglalkozó vállalkozások.
Gyűjteményünkben 376 válogatott takarítás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 376 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 42326