Függönytisztítás > Takarítás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Függönytisztítás > 3 weboldal. Kategória leírása: Függönytisztítás

takaritas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Fortuna Lamella 2000 Kft.
http://fortunalamella.hu/

Előre egyeztetett időpontban a függönyöket leszerelik, telephelyükre szállítják, ahol a lamellákat szálanként átengedik a tisztító fürdőkön.

Fortuna Lamella 2000 Kft.
Ágnes Kft.
http://www.tisztit-takarit.hu/

Irodaépületek, egyéb intézmények napi és nagytakarítása. ipari felülettisztítás függönymosás, szőnyegtisztítás. Élelmiszeripari üzem mikrobiológiai takarítás. Éttermi konyhák takarítása, fekete fehér mosogatás speciális takarítási feladatok ellátása ...

Ágnes Kft.
vasalás.net - ruhák, szőnyegek, függönyök tisztítása
http://www.vasalas.net

Budapest legújabb mosodája, amely a legutálatosabb házimunkákat vállalja át az egyedülálló férfiaktól, valamint az időhiányban szenvedő háziasszonyoktól! Vasalás, mosás, tisztítás, ruhajavítás, méret utáni igazítás, egy helyen, egy szolgáltatótól! Szolgáltatásainkat akár 24 órás határidőre is és háztól házig szállítással is vállaljuk. Egyedülálló, legújabb szolgáltatásunk a függönyök tisztítása fel- és leszereléssel együtt! Cégünket elérhető weben keresztül a www.vasalas.net-en, valamint az éjjel-nappal (0-24-ig) hívható telefonszámunkon a +36 70 7777 609 telefonszámon.

vasalás.net - ruhák, szőnyegek, függönyök tisztítása
Hirdetések
Oldal leírása
takaritas.wyw.hu: Takarítás katalógus. Takarító cégek Budapesten és vidéken. Tisztítószer forgalmazók. Szőnyegtisztítás, lomtalanítás, duguláselhárítás, szőnyegpadló tisztítás, tisztítószerek, és rovarirtással foglalkozó vállalkozások.
Gyűjteményünkben 376 válogatott takarítás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 376 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 42326