Ablaktisztítás > Takarítás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Ablaktisztítás > 8 weboldal. Kategória leírása: Ablaktisztítás

takaritas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Alpinstadt Kft
http://www.alpinstadt.hu/

Irodaházak, közintézmények, üzemek, társasházak, ablaktisztítása alpintechnika alkalmazásával.

Alpinstadt Kft
Ajax Kft.
http://www.ajax.hu/

Ablakot keretmosással együtt tisztítunk. Függönyt le- és felrakással, el- és visszaszállítással mosunk.

Ajax Kft.
Brandt Alpintechnika
http://brandt.hu/

Ablaktisztítás alpintechnika alkalmazásával, építés utáni nagytakarítás valamint évente többszöri takarítás irodaházakban, csarnokokban, bevásárlóközpontokban és társasházakban.

Brandt Alpintechnika
Flowers-Aragorn BT
http://www.takaritok.eu/

Minőségi takarítás elérhető áron garanciával! Legyen szó iroda takarításról, Lakás takarításról, Ablaktisztításról vagy csak egy szőnyegtisztításról ránk számíthat! Főbb erényeink: Pontosság, rugalmasság, megfizethetőség és a legfontosabb a munkánkra garanciát vállalunk! Hívjon bizalommal minket: 06203806398 vagy kérjen egy ajánlatot e-mail:info@takaritok.eu.

Flowers-Aragorn BT
Ablak tisztítás Budapest
http://www.korrekttakaritas.hu/ablak-tisztitas/

Ha szeretné ablakait korrekt céggel tisztíttatni rendszeresen vagy nagytakarítás alkalmával akkor látogasson el weboldalunkra ahol részletesen olvashat ablak tisztítási szolgáltatásunkról és egyéb takarítási szolgáltatásunkról. Válasszon minket és garantáljuk, hogy elégedett lesz munkánkkal.

Ablak tisztítás Budapest
Ipari alpinista ablaktisztítás
http://ipari-alpinista.hu/

Alpinistáink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, megbízhatóak, és tisztán tartják munkakörnyezetüket. Szolgáltatásaink a következők: ablaktisztítás, ereszcsatorna tisztítás, vakolat eltávolítás, hó- és jégeltávolítás, szerelési munkák, dekoráció, reklám felszerelése, valamint az alpin hostess szolgálat.

Ipari alpinista ablaktisztítás
Ame-tist.kft
http://ame-tist.hu/

Ritkán találkozni olyan emberrel, akinek kedvenc tevékenysége az ablaktisztítás lenne, mi vállaljuk. Ablaktisztítás lakásokban, irodákban, társasházaknál.

Ame-tist.kft
Tuti nagytakarítás
http://www.tutitakaritas.hu/

A nagytakarítás ablaktisztítással együtt mindenki rémálma, tisztelet a kivételeknek persze, de ez egy igen nehéz feladat amit jobb egy megbzható takarítóra bízni, mint, hogy mi magunk végezzük. Viszont megbízható takarítócéget találni nem könnyű feladat, hiszen értékeinket és otthonainkat bízzuk egy vadidegenre, persze olcsóbb ha feladunk egy hírdetést vagy beírunk egy fórumba, hogy takarítónőt keresünk, de ott nincs egy komolyabb háttér aki megoldhatja az esetleges problémákat, éppen ezért érdemes egy megbízható takarítócéget keresni aki rendelkezik felelősségbiztosítással is. Biztosítja az eszközöket és ha kell akár nagyobb látszámmal is a rendelkezésünkre tud állni.

Tuti nagytakarítás
Hirdetések
Oldal leírása
takaritas.wyw.hu: Takarítás katalógus. Takarító cégek Budapesten és vidéken. Tisztítószer forgalmazók. Szőnyegtisztítás, lomtalanítás, duguláselhárítás, szőnyegpadló tisztítás, tisztítószerek, és rovarirtással foglalkozó vállalkozások.
Gyűjteményünkben 376 válogatott takarítás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 376 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 42326